Protekli vikend bio je u znaku sportskih aktivnosti. FK Sloga 94 je organizovao svoj već tradicionalni turnir Revija fudbalskih nada Bijeljina 2024, okupivši najmlađe fudbalske talente iz regiona. Svečano otvaranje turnira dogodilo se u subotu, uz prisustvo velikog broja zvaničnika, roditelja i ekipnih predstavnika.

Prema riječima Darjana Todorovića, direktora turnira,  događaj je okupio preko stotinu ekipa, uzrasta od 2011. do 2016. godine, prvenstveno iz Srbije i Bosne i Hercegovine. „Već nekoliko godina zaredom, turnir je pod generalnim sponzorstvom kompanije Lykos Balkan Metals, koja je i ove godine značajno podržala organizaciju turnira“, rekao je Todorović. Takođe je istakao da kompanija kontinuirano podržava školu fudbala, koju klub organizuje tokom godine.

Dodatno, Mladen Lujić, direktor kompanije Lykos Balkan Metals, istakao je važnost promocije timskih sportova za odgoj najmlađih generacija. „Fudbal i slični timski sportovi imaju izuzetan uticaj na razvoj djece. Oni uče djecu o timskom radu, fer-pleju, vođstvu i upornosti. Kroz podršku ovakvim događajima, želimo osigurati da mladi imaju priliku da se razvijaju ne samo kao sportisti, već i kao osobe“, izjavio je Lujić.

Turnir je protekao u atmosferi sportskog duha i uzbuđenja, a najbolji su nagrađeni priznanjima i nagradama koje su obezbijedili organizatori i sponzori.  Iz uprave kluba istakli su da je ovakav događaj od vitalnog značaja za promociju sporta među mladima i izgradnju zdravih sportskih navika, zbog čega se nadaju da će turniri koje budu organizovali u budućnosti okupljati još više djece.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име