Održan tradicionalni prijem za penzionisane radnike Gradske uprave

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina organizovala je novogodišnji prijem za svojih 127 penzionisanih radnika, a zamjenik Gradonačelnika Bijeljine Predrag Jović naveo je da je Grad ove godine izdvojio najveći iznos za lokalno Udruženje penzionera do sada – čak 60.000 KM i da će dio ovih sredstava biti iskorišten za obnovu Doma penzionera.


 
– Do sada je za ovu populaciju iz gradskog budžeta izdvajano oko 10.000 KM, pa će im uvećanje sredstava u 2020. godini omogućiti više novca za različite vidove pomoći, a Dom penzionera postaće moderan prostor, u kojem će se oni lijepo osjećati i kvalitetno koristiti slobodno vrijeme. Želim im svima dobro zdravlje i da se ovako okupljamo još mnogo godina – istakao je Jović.
 
Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Slaviša Marković dodao je da novogodišnji prijem za penzionisane radnike Gradske uprave ne predstavlja samo lijep gest, nego i način da im Uprava zahvali za dugogodišnji odgovoran i predan rad.


 
Ljubomir Nikojlić penzionisan je 1994. godine, a u Upravi tadašnje Opštine Bijeljina radio je na pravnim poslovima iz oblasti prekršaja.


 
– Hvala Gradskoj upravi što nas se sjeti svake godine. Ovo je lijepa prilika da se vidimo i popričamo sa nekadašnjim kolegama – naglasio je Nikojlić. 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NTV Arena Bijeljina obilježila 23 godine postojanja (foto)

Nezavisna televizija Arena danas je obilježila 23 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine....

Na poziv Mitropolije crnogorsko – primorske Dodik posjetio svetinje u Crnoj Gori

Na poziv Mitropolije crnogorsko - primorske srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je svetinje u Crnoj Gori. -...

KABINET GRADONAČELNIKA: MJEŠTANI I SAVJETI MJESNIH ZAJEDNICA DA PRIJAVE PRIORITETE ZA ASFALTIRANJE I JAVNU RASVJETU

  Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti: Kompenzacioni fond Republike Srpske je na račun Agrarnog fonda Grada...

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...