ODLUKA Grada Bijeljina: Evo ko MOŽE da radi 9. maja do 14.00 časova

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine, na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi, Statuta Grada Bijeljina i Zakona o praznicima RS, donio je Odluku o radnom vremenu za 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom.
 
„Radi zadovoljenja neophodnih potreba građana za snabdijevanjem osnovnim životnim artiklima i drugih potreba, u subotu 9. maja, mogu da rade privredna društva i preduzetnici kojima je dozvoljeno obavljanje djelatnosti na osnovu Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i prodajna mjesta AD Lutrija Republike Srpske Banja Luka, na području Grada Bijeljina najduže do 14:00 časova.
 
Privredni subjekti koji se bave proizvodnom djelatnošću, a obavljaju procesnu proizvodnju, mogu da rade u vremenu koje je propisano Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije“, stoji u ovoj Odluci.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...