Najbolji takmičari SK „TRK“ iz Bijeljine su i proteklog vikenda zabilježili sjajne rezultate – nastupili su u 2. kolu Priemijer lige BiH u juniorskoj i seniorskoj kategoriji i na Prvenstvu Srbije, u kadetskoj i konkurenciji mlađih juniora, gdje nastupa njihova najbolja takmičarka, Sofija Rakić i brani boje beogradskog kluba „Policajac“ .

U 2. kolu Premijer lige, ubjedljivo prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu i u konkurecijiji juniora i seniora,  ostvarila je Sofija Rakić, Ana Perić je osvojila treće mjesto u obje konkurencije, a Marija Trifković 4 mjesto u juniorskoj i 5. mjesto u seniorskoj kategoriji.

U ovom kolu lige, učestvovale su 23 najbolje takmiračke iz BiH. 

„U ekipnom plasmanu, naš klub je osvojio prvo mjesto u u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, a posebno je bila velika borba u senioskoj konkureciji, gdje smo osvojili isto bodova kao i SK „Sarajevo“, ali smo na osnovu boljeg pojedinačnog rezultata Sofije Rakić, osvojili prvo mjesto. U dvorani „Štark Arena“ u Beogradu, održano je Prvenstvo Srbije, gdje je naša najbolja takmičarka, ostvarila odličan rezultat i postala vicešampion Srbije u kategoriji kadetkinja i kategoriji mlađih junorki. Na navedenom takmičenju je nastupilo oko 250 najboljih mladih strelaca iz 43 streljačka kluba. Naši najbolji takmičari, već sledeći vikend učestvuju na  turniru „6. april“ u Sarajevu, najvećem međunarodnom takmičenju koje se održava u BiH,  gdje će odmjetiri snage sa najboljim strelcima Balkana“, rekli su iz SK „TRB“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име