Kompanija „Er Srbija“ od kraja oktobra saobraćaće tri puta sedmično na relaciji Beograd-Banjaluka-Beograd, saopšteno je iz preduzeća Aerodromi Republike Srpske.

Letovi će biti organizovani ponedjeljkom – slijetanje u 17.05 časova, polijetanje u 17.35 časova, srijedom – slijetanje u 11.25 časova, polijetanje u 11.55 časova i petkom, kada je slijetanje predviđeno za 12.00 časova, a polijetanje u 12.30 časova.

Iz preduzeća Aerodromi Republike Srpske ističu da je riječ o veoma značajnoj avio-liniji jer su u ovoj godini sa Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu putnicima dostupni letovi ka 116 destinacija u Evropi, Sjevernoj Americi, Sjevernoj Africi i Aziji.

– Takođe, grad Beograd, u zavisnosti od interesovanja naših sugrađana, nudi poslovne, privredne, kulturno-istorijske i mnoge druge mogućnosti koje će letovi tri puta sedmično približiti našim putnicima – ističe se u saopštenju.

Iz preduzeća Aerodromi Republike Srpsk“ napominju da sa komapnijom „Er Srbija“ imaju dugogodišnju odličnu saradnju koja se nastavlja.

Sve informacije o cijenama karata i rezervacijama putnici mogu dobiti u agenciji „Ars turs“ i na internet stranicama avio-kompanije „Er Srbija“.

Do sada su na relaciji Beograd-Banjaluka-Beograd bila organizovana dva leta sedmično.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име