Njihov život je pravi rolerkoster: Bračni par USVOJIO TROJKE – sada imaju ŠESTORO djece (foto)

Datum:

Share post:

Kada imate petoro djece – trojke i blizanace, rođene u razmaku od samo nekoliko mjeseci, zamislite da čujete da čekate još jedno dijete? A da ste svojevremeno mislili da nikada nećete dobiti svoje biloško.

Kako život umije da bude nepredvidiv i pun iznenađenja svjedoci su Endi i Sara Džastis, bračni par iz Amerike.

Te 2013. godine, nakon godinu dana truda i pokušavanja da dobiju potponstvo, nažalost bezuspješno, Endi i Sara Džastis iz Tulsa u Sjedinjenim Američkim Državama odlučili su da usvoje djecu – i to trojke odjednom.

Ali, samo tri nedjelje nakon što su dočekali svoje usvojene trojke, tri djevojčice – Džoelu, Hanu i Elizabet, u maju 2013. godine, Sara je dobila najšokantniji poziv od doktora.

Saznala je da je trudna. Nosila je blizance.

Tako su se u decembru 2013. rodila djevojčica Abigejl i sin Endru.

I tako su Endi i Sara prešli sa nula na petoro djece za sedam mjeseci. Od tada, njihov život je pravi rolerkoster ispunjen ljubavlju, avanturama, smijehom i zabavom!

I dok par priznaje da spavanje nije opcija u mjeri u kojoj bi oni voljeli, ipak ništa ne bi promijenili.

– Imati veliki broj djece je ostvarenje sna. Kada čekate nešto, mnogo više cijenite kada to dobijete – rekla je Sara za portal “Babyology”.

Nova beba na putu

I kao da je iznenađenja u njihovim životima bilo malo, početkom 2016. godine dočekalo ih je novo iznenađenje – nova trdunoća.

U januaru je porodica je porodicu proširio i dodatno oplemenio dječak po imenu Kaleb. I Sara i Endi sada su bili roditelji šestoro.

Jasno je da porodica Džastis uživa u zajedničkom druženju i svakom provedenom trenutku, a tipičan dan uključuje jutarnju šetnju, nakon čega slijedi igranje djece sa rođacima i prijateljima i zajednički kućni poslovi.

Iako je rutina prilično jasna i striktna (moralo bi biti!), toalet i pranje veša im ponekad ipak pokvare koncepciju.

– Sjedenje na noši oduzima veliki dio našeg dana. Kada imate petoro djece u istoj životnoj fazi to je i očekivano – rekla je svojevremeno Sara, ali su djeca danas velika i noša sigurno više nije važan element u njihovoj kući.

A na petoro svoje djece uvijek računajte i još nekolicinu komšiluka i rođaka koji bi da ‘svrate na druženje’. Eto obdaništa u kući.

– Nikad nam ne nedostaje drugova za igru, ljubavi i brige između braće i sestara. Naša djeca će uvijek imati prijatelja i nikada se neće osjetiti usamljeno – dodala je.

I dok je Kejleb možda mlađi nekoliko godina, nije imao problema da se uklopi u već uspostavljeni ritam starije braće i sestara.

– Oni donose mnogo radosti u naše živote i mi uživamo gledajući ih kako vole život – zaključila je ponosna mama za medije, gdje se često pojavljuje sa svojim suprugom kako bi podijelili nova iskustva i najlepše priče u vezi sa velikom porodicom, prenosi Žena Blic.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Blic žena

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...