Nešić i Jovičić posjetili privrednika Damjana Tešića u Donjim Žabarima (foto)

Datum:

Share post:

Nenad Nešić predsjednik DNS RS i kandidat DNS za srpskog člana predsjedništva BiH, kao i potpredsjednik DNS Radislav Jovičić, koji je kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske, tokom proteklog vikenda boravili su Donjim Žabarima kod Brčkog.

Tom prilikom, Nešić i Jovičić posjetili su domaćinstvo Tešić, koje se još od 1989.godine bavi transportom.

 

TESTNA REKLAMA

 

Tešić Company je jedna od vodećih firmi u sektoru transporta u BiH i van granica.

Cviko Tešić, vlasnik firme „Tešić Company“ istakao je da mu posjeta predsjednika Nešića i Jovičića mnogo znači, jer smatra da bi moglo doći do promjena koje bi itekako uticale pozitivno na njihovo poslovanje.

„Očekujemo da dođe do značajnih promjena, jer smatram da gorivo ne mora biti toliko skupo, mogle bi se akcize korigovati kako bi se popravila ta situacija“, rekao je Tešić, čija je porodica dugogodišnji član DNS.

Radislav Jovičić, kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske, prilikom posjete istakao je da čestita porodica, kao što je Tešić, govori o tome kakve članove okuplja DNS.

„Čestiti i dobri ljudi okupljaju se u DNS, jer želimo građanima da ponudimo bolji život, uz određene olakšice. Naš domaćin kaže da mu je najveći problem skupo gorivo, a znate koliko puta smo potezali pitanje, i naš predsjednik stranke gospodin Nešić koji je parlametarac na nivou BiH, tražio je ukidanje akzica na gorivo. Ovim putem ponovo tražimo i molimo vlasti da imaju imalo razumjevanja prema našim privrednicima i poljoprivrednicima, to je jedini način da pomognemo našim ljudima u teškim vremenima“, rekao je Jovičić, te dodao da se nada boljem i uspješnijem životu u Srpskoj.

 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...