Samo nakon dva dana od izbora novog rukovodstva i smjene Mladena Krstajića sa mjesta prvog čovjeka kluba, skoro kompletan Uparavi odbor  je napustio  ovu funkciju.

Najprije se oglasio Slaven Ristić, koji je istakao da ga niko nije konslultovao  oko imenovanja i da kategorično odbija da bude u ovom organu. Odmah nakon njega oglasili su se Miloš Stevanović i Slobodan Lovrić, koji su takođe istakli da ne žele da rade, a poslednja u nizu je i ostavka Nenada Lalića, koji je naglasio da zbog zdravstvenih razloga daje ostavku na ovo mjesto.

Formalno u novom  UO FK Radnik ostala su još tri člana, novoizavbrani predsjednik Predrag Perković, te Milenko Zupur i Duško Milanović, koji pravno nemaju kvorum za bilo kakvu sjednicu, jer ih je samo trojica, od sedam, koliko je Skupština imanovala, tako da svaka naredna odluka, ako i donese ovaj organ, neće imati pravnu osnovu.

Predrag Perković

Kako sada stvari stoje, na pomolu je još jedan skandal oko Upravnog odbora, te  moguće ostavke  aktulelnog predsjednika Predraga Perkovića. Naime, dan nakon izbora u prostorijama kluba gospodin Perković je imanovao sekretara kluba Slobodana Đorđića i predsjednika Skupštine Predraga Jovića, kao deponente za potpise ispred kluba.

Slobodan Đorđić

Malo je čudno da sam Perković nije potpisnik, ali odmah nakon toga u klub je došao Predrag Jović i saopštio naredbu gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića, das u potpisnici on (Predrag Jović) i Zoran Sofrenić, trener golmana u klubu.

Nakon toga Predrag Perković je ljutito napustio prostorije kluba  rekavši “koji sam ja onda faktor u klubu”.

Iako je informaciju o imenovanu za direktora kluba, koju smo objavili prije desetak dana,  Sofrenić “mlađi” oštro demantovao, ipak je on imenaovan za deponenta potpisa, a zvanično nije još imenovan za ovu funkciju.

Zoran Sofrenić

Kako se sada čini Sofrenić će ipak u funkcionere a golmani će ostati uskraćeni za jednog školovanog trenera golmana.

Kako će se dalje odvijati stvari niko ne može da pretpostavi.

Ono što je jedino sigurno  da će najveću štetu iz ovoga izvući FK Radnik i igrači. Većini njih ističe ugovor, sa njima nema niko da razgovara, a posebno nakon što UO kluba ne postoji. Ostaje im da sačekaju još ovaj mjesec – dva, da se nadaju da će ova pandemija proći, da ostanu zdravi, te da uzmu papire u ruke i potraže neku normalnu sredinu gdje će nastaviti karijeru.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: insajder.in

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име