“NAVUKLI GA NA SKANK, SAD KRIZIRA U POLICIJI” Nakon što su dileri ŽIVIM TVOROM gađali policajce i TVITER SE USIJAO

Datum:

Share post:

Sve što se desi, bilo dobro ili loše tviteraši će iskoristiti da prokomentarišu i nasmiju svoje pratioce.

Nisu tako ostali dužni ni policajcima koje su danas tokom hapšenja dvojica muškaraca gađala tvorom.

Pokušali su oni tako da izbjegnu hapšenje, ali im je propao plan. Stavljene su im lisice na ruke, a onda su se tviteraši latili posla, pa na ovoj društvenoj mreži počeli da dijele svoje utiske.

“Dobar dan, u Banjaluci narkodileri prilikom hapšenja gađali policajce tvorom”, “Tvor je bio napušen. Navukli ga na skank. Sad krizira u policiji”,”Tvor je zakon… gde gopd uđeš glavni si, svi izlaze…”, pisalo se tako danas po Tviteru, nakon ovog nesvakidašnjeg incidenta.

Interesantnim GIF-ovim domišljati tviteraši trudili su se da dočaraju “tvora kad vidi policajca”.

“Čuj, gađali policajce živim tvorom. Pa kako se sad tvor računa, kao hladno oružje ili…”, takođe je jedan od natpisa na ovoj vrlo popularnoj društvenoj mreži, na račun tvora i policajaca.

“Tajno oružje banjalučkih narko dilera”, piše iznad još jednog šaljivog GIF-a, na istu temu.

“Tvor pred sudom”, našalio je još jedan korisnik Tvitera nemilom događaju koji su danas čuvarima reda i zakona priredila dvojica muškaraca.

Podsjećanja radi, prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbjegli hapšenje.

Naime, inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao očekivati šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove.

Kada su vidjeli policajce jedan od muškaraca je uzeo živog tvora i gađao policajce. Na sreću niko od policajaca nije povrijeđen, a dileri su savladani i uhapšeni.

 

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ U BIJELJINI: Od februara Tužilaštvo u novoj zgradi (foto)

Ministar pravde Republike Srpske Miloš Bukejlović izjavio je da je izgradnja nove zgrade Tužilaštva u Bijeljini pri samom...