Sve što se desi, bilo dobro ili loše tviteraši će iskoristiti da prokomentarišu i nasmiju svoje pratioce.

Nisu tako ostali dužni ni policajcima koje su danas tokom hapšenja dvojica muškaraca gađala tvorom.

Pokušali su oni tako da izbjegnu hapšenje, ali im je propao plan. Stavljene su im lisice na ruke, a onda su se tviteraši latili posla, pa na ovoj društvenoj mreži počeli da dijele svoje utiske.

“Dobar dan, u Banjaluci narkodileri prilikom hapšenja gađali policajce tvorom”, “Tvor je bio napušen. Navukli ga na skank. Sad krizira u policiji”,”Tvor je zakon… gde gopd uđeš glavni si, svi izlaze…”, pisalo se tako danas po Tviteru, nakon ovog nesvakidašnjeg incidenta.

Interesantnim GIF-ovim domišljati tviteraši trudili su se da dočaraju “tvora kad vidi policajca”.

“Čuj, gađali policajce živim tvorom. Pa kako se sad tvor računa, kao hladno oružje ili…”, takođe je jedan od natpisa na ovoj vrlo popularnoj društvenoj mreži, na račun tvora i policajaca.

“Tajno oružje banjalučkih narko dilera”, piše iznad još jednog šaljivog GIF-a, na istu temu.

“Tvor pred sudom”, našalio je još jedan korisnik Tvitera nemilom događaju koji su danas čuvarima reda i zakona priredila dvojica muškaraca.

Podsjećanja radi, prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbjegli hapšenje.

Naime, inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao očekivati šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove.

Kada su vidjeli policajce jedan od muškaraca je uzeo živog tvora i gađao policajce. Na sreću niko od policajaca nije povrijeđen, a dileri su savladani i uhapšeni.

 

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име