Navijačka grupa FK ''Radnik '' INCIDENT'' BIJELJINA posjetila malog Aleksu Bogdanovića

Datum:

Share post:

I onako težak život, ova vanredna situacija je dodatno otežala malom Aleksi Bogdanoviću kojem je majka umrla kad je imao dvije godine, otac ga je ostavio i koji živi sa bakom i gluvonijemom sestrom.

Njegovu previše tešku situaciju, prepoznala je navijačka grupa FK Radnika „Incident“, koji su prikupili i odnijeli pomoć ovoj maloj porodici u vidu potrebnih namirnica za svakodnevni život.

Aleksa Bogdanović

„Svjedoci smo lošeg vremena u kojem živimo. Pored toga, proglašeno je i vanredno stanje u našoj državi. Ljudi su ostali bez posla, bez primanja, ograničena im je sloboda kretanja, onemogućeno zaraditi za hljeb. Zato je naša potreba da u najtežim vremenima budemo uz naše sugrađane. Ovu akciju sprovodimo sa prevelikim ponosom uz najradosniji hrišćanski praznik. Uskoro planiramo još akcija… Kako radili tako nam Bog pomogao!“ rekli su iz Incidenta za portal Dešavanja u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Naučnici ne znaju zašto: Ova vrsta raka je u porastu među mladima

Smrtonosna vrsta raka u porastu je među mlađim odraslim osobama u Kanadi i Sjedinjenim Državama prema novim podacima...

Skoro 500 000 KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini

POJEO VUK MAGARCA Skoro pola miliona KM koštao neuspjeli referendum u Bijeljini Skupštinska većina u Bijeljini snosi odgovornost zbog...

Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Sa tržišta BiH povučeno je 99 bicikala za djecu jer su provedena istraživanja pokazala da nisu bezbjedna, saopštila...