Narodni front je predao prijavu CiK za učešće na Lokalnim izborima 06. oktobra 2024. godine.

-Narodni front izlazi sa kandidatskim listama u 46 lokalnih zajednica i za sada, u 6 lokalnih zajednica i sa kandidatima za načelnike i gradonačelnike: Banja Luka, Gradiška, Šipovo, Jezero, Bratunac, Rudo, a još su u toku pregovori za Višegrad i Osmake, rekla je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Za potrebe prijave na izbore, prikupljeno je oko 8.606 potpisa podrške širom Republike Srpske.

Jelena Trivić se zahvalila svim aktivistima koji su učestvovali u ovoj aktivnosti i koji su vrijedno radili na terenu, kao i svim ljudima koji su im dali podršku da se prijavimo na izbore.

Otrivićeva je navela da čekuje pobjedu svih  kandidata Narodnog fronta za načelnike i gradonačelnike, dok u Prijedoru, Bijeljini, Derventi, Višegradu, Trebinju, Brodu i mnogim drugim opštinama, očekuje odličan rezultat kandidatskih listi.

-Predajom prijave na skoro cijeloj teritoriji Republike Srpske, skoro 80% od ukupnog broja lokalnih zajednica, Narodni front je nakon samo godinu dana postojanja pokazao da na političkom nebu postoji potreba za odgovornom i patriotskom alternativom antinarodnom režimu kojeg predvodi SNSD, zaključila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име