NAGRAĐEN za vjernost – TOMICA STOJANOVIĆ novi član Predsjedništva SDS

Datum:

Share post:

Moj izbor za člana Predsjedništva SDS iz Bijeljine je Tomica Stojanović. On će biti moj ključni saradnik kada je u pitanju Predsjedništvo SDS za Bijeljinu i Semberiju, rekao je predsjednik SDS Mirko Šarović danas u Bijeljini.

 
 
 
 
 
 
 

On je dodao da je u Bijeljinu došao da podrži sve iskrene članove SDS, poslanika SDS Tomicu Stojanovića i sve ostale koji su ostali uz Srpsku demokratsku stranku.

-Puno nam znači što je narodni poslanik Tomica Stojanović sa našim ljudima u Bijeljini i moj dolazak danas je znak podrške svim tim ljudima koji su ostali uz SDS. Sa nama je danas trebao da bude i zamjenik predsjednika gradske organizacije Bijeljina Nenad Lalić, ali on je na zdravstvenoj rehabilitaciji i čim prizdravi biće sa nama – rekao je Šarović. On je poručio da je SDS u Bijeljini u fazi konsolidacije gradske organizacije i da ta konsolidacija ide u dobrom smjeru.

-Ja sam zaista ohrabren i mislim da ćemo u potpunosti uspjeti da saniramo svu štetu nastalu u zadnja dva mjeseca ovdje u Bijeljini. Veoma sam optimističan i vidim dobro raspoloženje u našem članstvu u Bijeljini – naglasio je Šarović, saopšteno je iz SDS.

TESTNA REKLAMA

STOJANOVIĆ: Bijeljina živi i biće još jača
Narodni poslanik SDS Tomica Stojanović je poručio da SDS u Bijeljini živi i biće još jača.

-Situacija u Bijeljini je iznad svih očekivanja i narod je sa nama. Najveći broj predsjednika mjesnih odbora, što predstavlja dušu i srce SDS, ostali su uz svoju stranku i programske ideje svoje stranke. Niko od njih nije htio da proda i obraz i čast – istakao je Stojanović. On je ponovio da “svi ljudi koji su sa nama su pokazatelj da nije sve na prodaju i da se ne može sve kupiti”.

-Poruka svim onim članovima SDS koje nisam pozvao i čuo se sa njima je da ćemo kontakt vrlo brzo ostvariti i žao mi je što nisam još došao do svih. Neka budu sigurni da ćemo svakog našeg člana u Bijeljini pozvati i ostavariti kontakt – zaključio je Stojanović.

Podsjećamo, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nedavno je isključen iz SDS zbog koalicionog sporazuma sa SNSD. Tomica Stojanović, koji je poslanik u NSRS, nakon toga je poručio da neće ići za Mičićem i da ostaje u SDS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com
 
 
 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Drina ostavila pustoš u Janji – pomoći poljoprivrednicima niotkuda! (foto,video)

Drina je ostavila pustoš na poljoprivrednim imanjima u MZ Janja kod Bijeljine a pomoći niotkuda tako da poljoprivrednici...

Vico Zeljković najavio povratak na scenu fudbalske A reprezentacije Republike Srpske

"A" selekcija mirovala 21 godinu: Povratak na međunarodnu scenu reprezentacije Srpske Reprezentativne selekcije Republike Srpske vraćaju se na fudbalsku...

Da pređemo na TI – BOJAN NOVOKMET – Pamtim momenat kad sam prvi put zakoračio na odbojkaški teren (video)

Bojan Novokmet, odbojkaš, menadžer... vlasnik "Sunrise" u Bijeljini, bio je gost emisije „Da pređemo na TI“. Novokmet je...

USORAC: Mljekari u Srpskoj nezdovoljni visinom podsticaja

Proizvođači mlijeka u Republici Srpskoj nisu zadovoljni novim nacrtom Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za...