Načelnik opštine Šekovići, Miladin Lazić, demantovao je, kako kaže, lažne navode Ljubiše Petrovića, koji se na svom Fejsbuk nalogu pohvalio kako je Bijeljina rekorder, kada su u pitanju subvencije za novorođenčad.

„Da li ste znali? Da li ste znali da je Bijeljina lokalna zajednica apsolutni rekorder po visini izdvajanja subvencija za novorođeno dijete? 1.000 KM za trećerođeno dijete, 800 KM za novorođeno dijete bilo koje po redu pod uslovom da roditelji ne ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za novorođeno dijete koje premašuju iznos prosječne plate u Srpskoj ili 400 KM ako taj iznos premašuje prosječnu platu“, pohvalio se Petrović, koji je nakon Bijeljine na spisak stavio Banjaluku, Prijedor i Laktaše.

Međutim, ubrzo se takođe putem Fejsbuka oglasio načelnik Šekovića.

PETROVIĆ: Da li ste znali da je Bijeljina lokalna zajednica apsolutni rekorder po visini izdvajanja subvencija za novorođeno dijete?

Možda neko ne ubraja Šekoviće u Republiku Srpsku ili u lokalne zajednice, ali moje je da demantujem, poručio je Lazić uz sredstva koja Šekovići izdvajaju za pomenute subvencije:

– Za prvo dijete 1.200 KM

– Za drugo dijete 1.800 KM

– Za treće i svako naredno dijete 2.400 KM!!!

Očigledno da Petrović NIJЕ ZNAO, ko najviše novca izdvaja za novorođenčad.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име