AMS Srpske omogućio je svim vozačima da se putem internet stranice i android aplikacije za mobilni telefon upoznaju sa lokacijama 67 novih stacionarnih radarskih uređaja za kontrolu brzine vozila, postavljenih na putevima u Republici Srpskoj.

Narednih dana internet stranica i android aplikacija biće dopunjena sa lokacijama stacionarnih radarskih uređaja u Federaciji BiH.

Od danas 6 stacionarnih radara na području Foče

Šest stacionarnih radara na putevima u nadležnosti Policijske uprave Foča počinje danas sa radom, saopšteno je iz Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Radari će biti locirani u Foči u Ulici Igmanskog marša i Ulici Nikole Pašića, u opštini Višegrad u mjestima Kaoštice i Oplave, a u opštini Novo Goražde u mjestima Centar i Donja Sopotnica.

Iz MUP su apelovali da vozači prilagode vožnju propisanim ograničenjima brzine i uslovima na putu.

Pojačana kontrola dvotočkaša

Policija će na putevima u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od danas do nedjelje, 25. juna, provoditi pojačanu kontrolu saobraćaja sa akcentom na dvotočkaše.

Kontrola saobraćaja u kojoj će akcenat biti na vožnji pod dejstvom alkohola biće sprovedena od 22. do 25. juna.

Policijska uprava Bijeljina apeluje da učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise i pravila da bi svi zajedno doprinijeli boljem stanju bezbjednosti saobraćaja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име