Na izbornom mjestu Hozići danas neće biti glasanja

Datum:

Share post:

Na biračkom mjestu Hozići u Novom Gradu danas neće biti održani izbori, rekao je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Ljuban Knežević.

Knežević je naveo da novi birački odbor, koji je odredio OIK, pakuje izborni materijal koji će u pratnji policije biti dostavljen u Opštinsku izbornu komisiju.

On je rekao da biračko mjesto Hozići jutros nije ni počelo sa radom, a tokom obilaska članovi OIK-a su našli označene glasačke listiće za sve nivoe vlati.

„Označene listiće je izuzela policija. Ostali izborni materijal biće dostavljen u Opštinski izbornu komisiju“, rekao je Knežević.

TESTNA REKLAMA

Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor Mladen Mitrović izjavio je ranije Srni da je pet lica iz biračkog odbora Hozići u Novom Gradu uhapšeno zbog sumnje na krivično djelo izborna prevara.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROBLEM SA STRUJOM naselja Knez Ivo od Semberije – ELEKTRO BIJELJINA: Riješićemo problem (video)

Stanovnici naselja Knez Ivo od Semberije obratili su se portalu Dešavanja u Bijeljini kako bi iznijeli u javnost...

NEŠKOVIĆ (SDS) IZABRAN ZA DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH

Posalnik SDS Želimir Nešković iz Lopara, na današnjoj Posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, je izabran za delegata...

BIJELJINA: Organizovana regionalna konferencija „Sigurne zajednice za sigurnu budućnost građana“ (foto)

Danas su u Bijeljini, u okviru Projekta jačanje otpornosti na prirodne katastrofe i unapređenje strategija pripravnosti (PREPS) u...

Na šta novac troše predstavništva Republike Srpske u inostranstvu?

Predstavništva Republike Srpske u inostranstvu dobila su još novca iz budžeta. Drugi put ove godine. Početkom ove, za...