Izabran najbolji sportista Ugljevika: Mladen Stevanović Manja bez premca
 
Ultramaratonac Mladen Stevanović proglašen je za najboljeg sportistu Ugljevika za prošlu godinu.
Na manifestaciji „Izbor sportiste godine“, koja je održana na platou ugljevičkog Centra za kulturu Stevanović je obraćajući se prisutnima zahvalio svima koji su ga predložili, sportskim klubovima i pojedincima za ovo kako kaže veliko priznanje.
-Čast i zadovoljstvo je biti večeras ovdje a hvala svim mojim prijeteljima koji su me svojim uspjesima i postignućima  motivisali da postanem još bolji sportista i čovjek-rekao je Stevanović.
On je zahvalio i opštinskoj upravi i načelniku Ugljvika koji prepoznaju rad i trud.

-Ovakva priznanja su motiv više i meni i drugim mladim ljudima da budu posvećeni i istrajni u sportu-dodao je Stevanović.

Nagrade i priznanja najuspješnijima su dodijelili načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić.

Ugljevički načelnik Vasilije Perić istakao je da je Ugljevik grad mladih i sporta.

Perić je naveo da je ova manifestacija podsticaj razvoju sporta, a posebno poruka najmlađima da se uče zdravom načinu života.

-Opština Ugljevik značajno pomaže sportska udruženja i sportske klubova. Škola sporta i plivanja su besplatne a pokrovitelji smo svih sportskih manifestacija u našoj opštini-rekao je Perić.

Svima kojima pomažu sport, te dobitnicima nagrada, Perić je zahvalio jer prema njegovim riječima rade za razvoj sporta u Ugljeviku.

-Naša uloga je da ističemo najbolje, a Mladen Stevanović je nadmašio našu lokalnu zajednicu i hvala mu za sve što čini u radu sa mladima, uvijek nam priređuje lijepe i divne događaje koji su vezani za sport i fizičku kulutru-dodao je Perić.
Živan Marković iz Košarkaškog kluba „Rudar“ je najuspješniji sportski trener opštine Ugljevik za prošlu godinu.

Sara Mićić iz Streljačkog kluba „Rudar S“  i Ivan Milovanović član Auto karting kluba „Optima-motorsport“ najuspješniji su sportisti u mlađim kategorijama.

Fudbalski klub „Strijelac“ iz Tutnjevca najuspješniji je sportski klub ove opštine za proteklu godinu, a posebno priznanje za ostvarene rezultate u prošloj godini u radu sa mlađim kategorijama dodijeljeno je Džudo klubu „Rudar“.

Najuspješniji sportski radnik je Stefan Đukić, savezni fudbalski sudija Prve lige Republike Srpske.

Dobitnici zahvalnica za mlade perspektivne sportiste su Dušan Jevtić, Nikola Marinković, Lazar Lazić, Božana Radivojević, Vanja Todorović i Božidar Dimitrić koji im je uručio službenik za sport i fizičku kulturu opštine Ugljevik Nedeljko Zarič.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име