Ministar i direktor policije MUP RS nagradili policijske službenike PU Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević organizovali su danas tradicionalni novogodišnji prijem za policijske službenike koji su tokom ove godine iskazali visok stepen profesionalnosti i požrtvovanosti u spašavanju ljudskih života.

Ministar Lukač je rekao da se svake godine povećava broj policijskih službenika koji herojski rizikuju živote kako bi spasili građane Srpske.

„To su ljudi koji su ponos Ministarstva, koji zaslužuju da ovu uniformu nose sa ponosom“ istakao je ministar Lukač, čestitajući policijskim službenicima na požrtvovanosti koju su pokazali.

TESTNA REKLAMA

Direktor Kostrešević je čestitao 21 policijskom službeniku na iskazanoj hrabrosti i humanosti, te naglasio da u MUP-u ima još policijskih službenika koji danas nisu prisustvovali prijemu, a koji su tokom ove godine pokazali visok stepen profesionalnosti i požrtvovanosti.

Policijski službenik Policijske uprave Gradiška Bratislav Zagorac rekao je da je 07. decembra ove godine sa kolegama postupao po prijavi da je nestalo jedno lice, te da su prilikom obilaska terena između nasipa i rijeke Save pronašli ovo lice kako leži u blatu u besvjesnom stanju. On je naveo da su licu pružili prvu pomoć do dolaska radnika Službe hitne pomoći.

Policijski službenik u Jedinici žandarmerije Policijske uprave Istočno Sarajevo Nemanja Žuža rekao je da je dana 22. januara 2022. godine zajedno sa svojim kolegama iz zgrade koja je bila zahvaćena požarom evakuisao stanare, te spriječio nastupanje težih posljedica.

Na ovogodišnjem prijemu zahvalnice su uručene policijskim službenicima Nemanji Žuži, Vukadinu Miloševiću i Simeunu Vujadinoviću – policijskim službenicima PU Istočno Sarajevo, Slaviši Kojiću, Bratislavu Zagorcu i Aleksandru Petroviću – policijskim službenicima PU Gradiška, Mladenu Milanoviću i Dušku Maksimoviću – policijskim službenicima PU Foča, Predragu Macuri – policijskom službeniku PU Prijedor, Nemanji Periću, Milanku Lazendiću, Nemanji Joviću, Vladanu Nediniću i Daliboru Krečaru – policijskim službenicima PU Doboj, Milanu Ivaniću, Bošku Radoviću i Marku Luledžiji – policijskim službenicima PU Bijeljina, Milanu Nikoliću, Vidaku Aleksiću i Nikoli Berdoviću – policijskim službenicima PU Trebinje i Predragu Petroviću – policijskom službeniku PU Zvornik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...