Ministar Bukejlović razgovarao sa direktorima kazneno – popravnih ustanova u Srpskoj

Datum:

Share post:

Ministar pravde u Vladi Republike Srpske Miloš Bukejlović i pomoćnik ministra za izvršenje krivičnih i prekršajnih sankcija Pero Dunjić, razgovarali su u prostorijama Kazneno-popravnog zavoda u Trebinju, sa nedavno direktorima kazneno – popravnih ustanova u Republici Srpskoj.

Ministar pravde u Vladi Republike Srpske Miloš Bukejlović je istakao da je važno sagledati situaciju u svim kazneno-popravnim ustanovama u Republici Srpskoj, napraviti planove za naredni period, kako bi se spriječili eventualni problemi.

Direktori kazneno – popravnih ustanova u Republici Srpskoj informisali su ministra Bukejlovića o trenutnoj situaciji i stanju bezbjednosti u kazneno-popravnim ustanovama, izvještajima o radu za prethodnu godinu, kao i planu i programu rada za ovu godinu.

Na sastanku je zaključeno da je stanje bezbjednosti u kazneno-popravnim ustanovama u Republici Srpskoj na zadovoljavajućem nivou, određeni su konkretni zadaci za naredni period, te je donesen zaključak da će se nastaviti intenzivan rad na jačanju bezbjednosti.

Ministar Bukelović je izrazio očekivanje da će saradnja resornog ministarstva i kazneno-popravnih ustanova i dalje biti uspješna, te da će se zajedničkim radom spriječiti i prevazići svi izazovi.

„Svi problemi i izazovi sa kojima se susreću u kazneno-popravnim ustanovama mogu se lakše rješavati kroz dijalog, stoga su ovakvi radni sastanci dobra praksa jer zajedno radimo na daljem unapređenju sistema izvršenja krivičnih i prekršajnih sankcija, prvenstveno u interesu očuvanja bezbjednosti“, rekao je ministar Bukejlović

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...