MILOVANOVIĆ: Nijedan direktor, koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima, nema podršku SNSD, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD ili ne (video)

Datum:

Share post:

Miroslav Milovanović, predsjednik GO SNSD Bijeljina, danas se osvrnuo na aktuelnosti vezane za JP “Vode” u Bijeljini.

MILOVANOVIĆ: Ukoliko nije rađeno po Zakonu, direktorica JP “Vode” da podnese ostavku u roku 48 sati

“Kao što znate, juče se po pitanju JP “Vode” oglasio i Gradonačelnik Bijeljine. Ja, kao predsjednik GO SNSD i neko koji je u nekom prethodnom periodu, indirektno bio uključen u sam proces imenovanja i direktorice i ostalih izvršnih direktora, mogu reći sljedeće: Kao prvo, nijedan direktor koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima nema podršku SNSD-a, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD-a ili, u ovom slučaju, neko ko nije iz SNSD-a, ako je imao našu podršku za samo to postavljanje. Ako su tačni svi ovi navodi Gradonačelika, ja tražim da odmah, najkasnije u roku od 48 sati, direktorica podnese ostavku. JP “Vode” je pod kontrolom Skupštine Grada i mi to svi vrlo dobro znamo, jer Skupština Grada bira Nadzorni odbor, a Nadzorni odbor vrši izbor i proceduru izbora i vršilaca dužnosti, a i samog konkursnu proceduru izbora direktora i izvršnih direktora.

Ja od rukovodstva JP “Vode”, tražim da u nastaloj situaciji u pisanoj formi detaljno informiše predsjednika Skupštine Grada, a on će dalje postupati u skladu sa svojim ovlaštenjima. Ako su radili sve u skladu sa zakonom, ako su navodi Gradonačelnika neistiniti, oni nemaju nikakav razlog za brigu. U suprotnom, moraće se suočiti sa odgovornošću”, rekao je Milovanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima u Srpskoj za 24. februar – Pretežno mokri kolovozi

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 24.02.2024 07:10:46 REPUBLIKA SRPSKA Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a vozi se po...

Naređena hitna evakuacija stanovnika: Vatrogasci se bore sa požarima u Australiji

Požar u australijskoj državi Viktorija nastavio je da se širi, zbog čega su vlasti naredile hitnu evakuaciju za...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, od kojih 13 djevojčica i 15 dječaka. U...

Danas i sutra obilne padavine u Hercegovini

U subotu 24.02. Tokom noći i ujutru jak do olujni vetar. Vetar će tokom jutra oslabiti na severu,...