Miloš Jenjić je učenik generacije u OŠ ’’Sveti Sava’’ Bijeljina.

-Nije bilo lako izabrati najboljeg u generaciji koja je iznjedrila čak devetnaest vukovaca. Ipak, jedna je iskrica u nizu svijetlih primjera zasijala malo jače, pa je titulu učenika generacije u školskoj 2023/2024. godini ponio učenik IX-3 odjeljenja Miloš Jenjić, saopšteno je iz OŠ ’’Sveti Sava’’ Bijeljina.

O Milošu i nastavnici i učenici u OŠ ’’Sveti Sava’’ Bijeljina imaju samo riječi hvale. Tokom osnovnog vaspitanja i obrazovanja Miloš Jenjić je bio dugogodišnji predsjednik odjeljenjske zajednice, a tu titulu opravdavao je primjernim vladanjem i lijepim odnosom prema vršnjacima i nastavnicima.

Svoje znanje nesebično je uvijek dijelio sa drugima oko sebe, a da se znanje dijeljenjem umnožava, dokaz su i brojne nagrade, priznanja i diplome koje je osvajao tokom školovanja.

Rubrike u dnevniku na stranicama na kojima je ispisano ime Miloša Jenjića bile su ispunjene svim peticama, ali se, ipak, posebno isticao u poznavanju prirodnih nauka, a naročito fizike.

U školskoj 2021/2022. godini na školskom takmičenju iz fizike zauzeo je prvo mjesto, a iste godine iz ovog predmeta zauzeo je drugo mjesto na gradskom, odnosno na regionalnom nivou takmičenja.

Naredna, školska 2022/2023. godina donijela mu je još više uspjeha, pa je tako na školskom takmičenju iz fizike osvojio drugo mjesto, na gradskom četvrto, a regionalno takmičenje donijelo mu je treće mjesto, kojim je ostvario učešće na republičkom takmičenju iz ovog predmeta.

Iskustvo na takmičenjima iz fizike u školskoj 2023/2024. godini donijelo mu je prvo mjesto na školskom takmičenju, ali i titulu pobjednika gradskog takmičenja iz fizike.

Ove godine Miloš je bio drugoplasirani na regionalnom takmičenju, a učestvovao je i na republičkom nivou takmičenja.

Da je zabluda da školski uspjesi i slobodne aktivnosti ne idu zajedno, Miloš je dokazao brojnim priznanjima iz oblasti sporta, pa mu se ne može osporiti ni sjajna košarkaška karijera.

-Milošu želimo mnogo sreće u nastavku srednjoškolskog obrazovanja i još mnogo nanizanih uspjeha! Ponosni smo, piše na kraju saopštenja za javnost OŠ ’’Sveti Sava’’ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име