Za portal Dešavanja u Bijeljini, Zoran Miljanović, predsjednik Veterana Republike Srpske i ratni komadant bataljona 2. semberske brigade rekao je da je pitanje Rezolucije o Srebrenici velika bitka koja je vođena mjesecima.

-Rezolucija o Srebrenici je bila jedna velika bitka koja je vođena mjesecima i mogu slobodno da kažem da srpski narod u Republike Srpskoj i Srbiji može mirno da spava, jer ovo što su oni dobili ovom Rezolucijom nije ništa do jednostavno oslobađanje stigme srpskog naroda na ovim prostorima. Naša djeca će moći u budućnosti da žive bez ikakvog pečata i stigme da su potomci genocidnih ratnika, kaže predsjednik Veterana Republike Srpske i ratni komadant bataljona 2. semberske brigade Zoran Miljanović.

 Ono što su, čak, i Crnogorci uradili u svom svom neznanju, što su razvodnili tu Rezoluciju u Ujedinjenim nacijama, nam je dobro došlo, tako da ova Rezolucija, bukvalno, ničemu više ne služi i ono nešto malo što su možda i mogli „nečim mlatarat'“ Bošnjanci u Bosni i Hercegovini, više ništa ne važi, nastavio je Miljanović.

-Mi smo slobodan narod, narod slobodarski, narod koji svijet cijeni i, na kraju krajeva, dobili smo bitku sa imperijama zla, odnosno sa anglosaksonskim Zapadom. Želim da pozdravim sve ljude i ne bih rekao da slavimo, ali da možemo „dignuta sela“ da hodamo i svijetom Republikom Srpskom, Bosnom i Srbijom“, zaključio je Miljanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име