Opština Šamac i KP“Vodovod i kanalizacija“ A.D. Šamac ove godine su ostvarili izvanredne rezultate u okviru druge faze MEG projekta, jer su se u konkurenciji od 20 opština i gradova, plasirali na četvrto mjesto te ostvarili pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 120.000 dolara namijenjenih za proširenje vodovodne mreže.

-Postignutim rezultatom, naša opština je jedna od dvije lokalne samouprave, koje su uprkos jakoj konkurenciji jedine zadržale svoj plasman kroz dvije faze ovog projekta, a podsjećanja radi, realizacijom I faze ovog projekta, tokom prošle godine obezbijeđen je dio finansijskih sredstava za izgradnju vodovodne mreže u Gornjoj Slatini, saopštio je načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević.

-Veliko hvala Vladi Švajcarske, Švedske i Češke koje finansiraju cjelokupni projekat te UNDP BiH koji provodi navedeni projekat, zaključio je Milićević.

Učešćem u brojnim projektima Opština Šamac se našla na mapi gradova i opština koje svojim zalaganjem i kontinuiranim radom ostvaruju uspješnu saradnju sa međunarodnim organizacijama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име