MILENKO GAJIĆ (SNSD): Od koga Trivićka brani Bijeljinu?!

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Milenka Gajića, odbornika SNSD u Skupštini Grada Bijeljina i predsjednika štaba za opoziv gradonačelnika Petrovića ispred bijeljinskog SNSD prenosimo u cijelosti:

Vidim u medijima i po statusima na društvenim mrežama da je naš grad danas posjetila još uvijek aktuelna potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić i da se sastala sa još uvijek aktuelnim gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem.

Kaže Trivićka da je došla sa zadatkom da odbrani Bijeljinu, pa se, kao rođeni Semberac, s pravom pitam od koga i od čega Jelena brani naš grad?!

Grad Bijeljina nije napadnut i naši dobri domaćini nemaju razloga ni za kakvu brigu. Razloga za brigu ima samo jedan pojedinac, gradonačelnik Ljubiša Petrović, koji će se za mjesec dana, na referendumu o opozivu, suočiti sa demokratski izraženom voljom većine građana.

Građana nezadovoljnih činjenicom da je Ljubiša Petrović, svojim neradom, nesposobnošću i neznanjem, zaustavio normalan razvoj ovog grada, da svakodnevno zloupotrebljava položaj i nenamjenski troši budžetska sredstva.

Trivićka ne treba da brani Bijeljinu od nas Semberaca, ali ako je došla da brani gradonačelnika Petrovića, napravila je novu ozbiljnu političku grešku.

Predstojeći referendum nije stranačka priča, nije nikakva bitka između pozicije i opozicije.

Sve što žele građani Bijeljine je da imaju boljeg čovjeka na čelu Grada, nekog ko nas neće svađati sa cijelom Republikom Srpskom i nekog ko će se baviti svojim poslom, a ne praznom pričom, samohvalisanjem i promašenom visokom politikom.

Ako je Trivićki do političkih ratova, neka nastavi da ih vodi u svojoj stranci, gdje ima sasvim dovoljno političkih protivnika.

A 19. marta građani Bijeljine pokazaće da znaju i sami da se brane, pogotovo od samovolje Ljubiše Petrovića i sve manjeg broja njegovih istomišljenika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zatvoreni 22. „Dani komedije“ – Najbolji banjalučki „Hrkači“

Pozorišni festival “Dani komedije”, 22. po redu, otvoren je 27. marta u Bijeljini predstavom “Hrkači” Narodnog pozorišta Republike...

SRETEN VUČKOVIĆ: Na području Semberije planirano je da ove godine bude zasijano oko 32.500 hektara zemlje (video)

Sreten Vučković, načelnik Odjeljenja za poljoprivredu po ovlaštenju Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, za portal Dešavanja u Bijeljini govorio...

Francuska arhitektura u Bijeljini

Sinoć je u Galeriji Centra za kulturu „Semberija“ otvorena izložba posvećena francuskoj arhitekturi, kao završni događaj prvih Dana...

Sedma „Primavera“ u Bijeljini (foto)

U Etno-selu „Stanišići“ u toku je sedmi međunarodni muzički festival „Primavera“. Organizator je Udruženje građana ”Muzički umjetnici Semberije”. Manifestacija...