MIĆO MIĆIĆ: Koalicija “Zajedno za Semberiju i Srpsku“ sigurna u pobjedu (foto,video)

Datum:

Share post:

Кandidat Stranke demokratske Srpske Semberija i Кoalicije „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić, danas je u pratnji predstavnika deset partija koje ga podržavaju zvanično počeo kampanju za lokalne izbore 2020. godine.

Prve poruke
,,Ovo je dogovor za Bijeljinu, dogovor za Semberiju, dogovor za Republiku Srpsku'' istakao je Mićić u prvom predizbornom obraćanju na novoizgrađenom šetalištu pored Kanala Dašnica.

 

,, Vodićemo fer kampanju, nećemo se baviti našim političkim protivnicima. Bavićemo se argumentima i pokazati šta smo uradili u prethodnom periodu i šta ćemo raditi u narednom periodu,'' između ostalog je naglasio predsjednik Gradskog odbora SNSD Nedeljko Ćorić.

,,Pred Bijeljinom bitan period velikih infrastrukturnih projekata. Nadam se da će izgradnjom  auto-puta i infrastrukture u Bijeljinu doći i strani investitori, da će otvoriti nova radna mjesta'' smatra predjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Mićić: ''Odlučno za Bijeljinu''
,,Mi danas počinjemo kampanju sa deset političkih subjekata, da zajedničkim snagama nastavimo da realizujemo sve ono što su potrebe građana Bijeljine i naše Semberije'' rekao je Mićić i izrazio ,,potpunu sigurnost'' u pobjedu.

,,Siguran sam  pobjedu, da će ove političke stranke imati stabilnu skupštinsku većinu i da ćemo zajedničkim snagama, jednom sinergijom svih političkih stranaka, a pogotovu svih nivoa vlasti napraviti pravi iskorak i da Bijeljina bude grad budućnosti i dalje vodeći dio istočnog dijela Republike Srpske,'' poručio je Mićić.

Ćorić: Počinjemo kampanju sa mjesta koje simbolizuje zajednički rad
Podsjećajući da je za početak kampanje zajedničkog kandidata deset stranaka za gradonačelnika Bijeljine izabran plato na novoizgrađenom šetalištu pored Kanala Dašnica, jer ono simbolizuje zajednički rad lokalne vlasti i republičkih institucija na pozitivnoj promjeni izgleda ovog dijela Bijeljine, predsjednik Bijeljinskog SNSD je najavio niz novih projekata.

,,Mi ćemo okupljeni oko zajedničkih ciljeva i zajedničkih ideja pokušati da promijenimo  svaki dio grada i da napravimo Bijeljinu boljim mjestom za život svih građana. Sigurni smo da će ova koalicija voditi korektnu fer kampanju i nećemo se baviti našim političkim protivnicima, mi ćemo se baviti argumentima i da pokažemo šta smo radili u prethodnom periodu i šta ćemo raditi u narednom periodu,'' rekao je Ćorić.

Mitrović: ,,Pobjedom Mićića, Bijeljina se otvara i za strane investicije''
Za predsjednika Pokreta za Bijeljinu Milenka Mitrovića zajednička podrška deset političkih stranaka, ali i niza ličnosti i pojedinaca kandidaturi za gradonačelnika Miće Mićića govori da će u narednom periodu Bijeljina biti još jača i snažnija.

,,Pred Bijeljinom bitan period velikih infrastrukturnih projekata. Nadam se da će sa otvaranjem Bijeljine izgradnjom  auto-puta i infrastrukture u Bijeljinu doći i strani investitori, da će otvoriti nova radna mjesta. To je ono što je Bijeljini potrebno i ja sam siguran da će to biti moguće sa ovom koalicijom od deset političkih partija i sa našim kandidatom za gradonačelnika Mićom Mićićem'' rekao je Mitrović.

On je pozvao građane da 15. novembra izađu masovno na izbore kako bi pobjeda bila ubjedljivija i snažnija, jer je ubjedljiva pobjeda garancija stabilnosti i znak da će  Bijeljina snažnije ići naprijed.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Real Madrid u finalu Lige Šampiona (foto,video)

Fudbaleri Real Madrida finalisti su ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona nakon što su u nevjerovatnoj utakmici za samo tri...

Futsaleri Sarajeva idu u finale – eliminisali Radnik MD Shop Bijeljina

Futsaleri Sarajeva su u drugoj utakmici polufinalne serije Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali Radnik 7:6 i tako...

DŽAJIĆ: Uspesi „crveno-belih” za poštovanje

PREDSEDNIK FSS DRAGAN DžAJIĆ PREZADOVOLjAN SEZONOM KLUBA IZ LjUTICE BOGDANA Crvena zvezda je i ove godine u velikom stilu...

GRADAŠČEVIĆ: Brojnija, i na višem nivou, na svečanost otvaranja džamije Arnaudije došla politička delegacija iz Ankare nego iz Sarajeva

Mustafa Gradaščević potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina i funkcioner SDA tvrdi da je brojnija, i na višem nivou, na...