Mićić najavio odlazak u penziju: A EVO I KADA!

Datum:

Share post:

Na svečanosti povodom obilježavanja Dana grada Bijeljina, na kojoj su večeras uručena gradska priznanja zaslužnima za razvoj grada, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je govoreći o razvoju odnosno projektima urađenim u prethodnom i onima koji su planirani u narednom periodu najavio svoj odlazak u penziju.

Gradonačelnik je obraćajući se prisutnima u velikoj sali bijeljinskog Centra za kulturu među najznačajnijim završenim projektima izdvojio gradsku kanalizaciju, od aktuelnih istakao radove na uređenju kanala Drina – Dašnica, a od budućih projekta je izdvojio izmiještanje autobuske stanice iz centra grada i izgradnju gradske dvorane. 

Govoreći o projektu sportske dvorane u gradu koji ima više od 10.000 sportista, Mićić je zatražio pomoć od Vlade Republike Srpske za obezbjeđenje zemljišta za izradnju ovog kapitalnog objekta. 

Mićić, koji je poznat kao dobar govornik zna biti i duhovit pa je tako nakon što je pobrojao urađeno i najavio planirano, kratko rekao: "Nakon toga mogu u penziju" i zaslužio još jedan aplauz. 

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...