Mićić: Korisna funkcija gradskog menadžera, zahvalnost Stevanoviću na saradnji

Datum:

Share post:

Saradnja gradonačelnika Miće Mićića, odnosno, Gradske uprave Grada Bijeljina sa gradskim menadžerom Milošem Stevanovićem u prethodnim mjesecima bila je sadržajna i dala je dobre rezultate, ocijenjeno je na današnjoj konferenciji za medije Mićića i Stevanovića.

Ovom prilikom saopšteno je da je mandat gradskog menadžera Miloša Stevanovića formalno-pravno završen.

– Postoje novi profesionalni angažmani kojima ću da se posvetim u narednom periodu. Hvala Gradonačelniku na korektnoj saradnji i mislim da smo zajedničkim djelovanjem, tokom mog mandata, uspjeli da pokažemo da naš Grad zaista ima velike kapacitete kada su u pitanju građani i njihova budućnost.

U proteklom periodu smo veliku pažnju posvetili posebno mladima i osoboma sa invaliditetom, a nadam se da će tako biti i u narednom periodu. Takođe, trudili smo se da rad Gradske uprave što više približimo građanima, činivši ga što više dostupnim i transparentnim putem društvenih mreža, u želji da riješimo što više njihovih problema koji su u nadležnosti rada gradske administracije – naveo je Stevanović, ističući da prestankom rada u Gradskoj upravi neće biti prekinuta profesionalna i prijateljska saradnja između njega i gradonačelnika Mićića.

On je naveo da se nada da će naredni gradski menadžer uspjeti da realizuje ideje nastale u proteklom periodu, od kojih su posebno važne izmjene u gradskom budžetu, koje se tiču povećanja izdvajanja za lica sa invaliditetom.

TESTNA REKLAMA

Gradonačenik Mićić je naveo da se funkcija gradskog menadžera pokazala kao vrlo korisna, ali i kao osvježenje u radu administracije, a pogotovo zbog toga što se na toj funkciji našao mlad čovjek sa mnoštvom kreativnih ideja koje su realizovane.

– Stevanović je pokazao da je pružanje šanse mladom čovjeku da bude na ovakvoj funkciji uvijek velika dobit i zahvalan sam mu na saradnji i svemu što je uradio za ovaj Grad. Očekujem da ćemo nastaviti saradnju i u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo – istakao je Mićić, koji je Stevanoviću uručio priznanje za rad u Gradskoj upravi.

Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...