Mićić izbjegao sastanak sa PDP

Datum:

Share post:

– Sastanak predsjednika SDS-a Mirka Šarovića i člana Predsjedništva te stranke Miće Mićića sa predsjednikom i potpredsjednikom PDP-a, Branislavom Borenovićem i Slavišom Markovićem, na kojem je trebalo da se razgovara o odnosima te dvije političke partije u Bijeljini, otkazan je u posljednji čas od strane Miće Mićića, saznaje naš izvor.
 

Kako tvrde izvori tog portala, pomenuti sastanak, na zahtjev potpredsjednika PDP-a i šefa bijeljinskog odbora te stranke Slaviše Markovića, trebalo da bude održan 31. januara u Sarajevu.

– Sastanak sa Mićićem, kojem bi prisustvovali predsjednici SDS-a i PDP- a, Marković je tražio s ciljem da se konačno razjasni odnos gradonačenika Bijeljine prema PDP-u u tom gradu, odnosno pouzdane informacije da je Mićo Mićić, prilikom svog nedavnog sastanka sa Miloradom Dodikom u Laktašima, dogovorio izbacivanje PDP-a iz vlasti u Bijeljini nakon predstojećih lokalnih izbora i pravljenje koalicije s SNSD-om. Marković je insistirao da se svi pogledaju oči u oči i  konačno rasčiste sve stvari – ističu ti izvori.

Iako su, prema njihovim riječima, Mirko Šarović i Branislav Borenović prihvatili Markovićev poziv, sastanak je u posljednji čas otkazao gradonačelnik Bijeljine.
 

Dalje se navodi da je Mićić poručio da 31. januara ne može prisustvovati tom sastanku, iako je tog dana bio u Sarajevu i tražio je da se sastanak odloži za 20 dana.

Međutim, kako tvrde ti izvori, i posljednjih dana Mićić je nastavio da aktivno radi na izbacivanju PDP iz vlasti u Bijeljini, kako bi njihovo mjesto zauzeo SNSD.

– Mićićeva pozicija u SDS-u i kandidatura za još jedan gradonačelnički mandat ozbiljno su uzdrmani nakon posljednjih dešavanja i pitanje je da li postoji i način na koji bi Mićić mogao da se izvuče iz situacije u koju se upleo tajno se se sastajući i dogovarajući sa Dodikom – tvrde naši sagovornici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com/insajder.in

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĆORIĆ: Naplata putarine u prva tri mjeseca uvećana za više od 800.000 KM

Vršilac dužnosti direktora "Autoputeva Republike Srpske" Nedeljko Ćorić izjavio je Srni da su dobrom poslovnom politikom u prethodnoj...

“Djeca trče za čistu i zdravu Semberiju“ (foto)

APRIL MJESEC ČISTOĆE 2024! U organizaciji Grada Bijeljina, danas, 28. aprila održaće se dječije trke  pod nazivom "DJECA TRČE...

Na današnji dan preminuo Gavrilo Princip (foto)

Gavrilo Princip, rođen 1894. godine u Obljaju, bio je član Mlade Bosne, jugoslovenske organizacije koja se zalagala za...

Danas su Cvijeti

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Cvijeti, praznik koji simbolizuje carski i svečani ulazak Isusa Hrista u Sveti grad...