Mićić čestitao Petroviću

Datum:

Share post:

Iako još uvijek nisu svi glasovi prebrojani i čekaju se glasovi pristigli putem pošte, čestitam mom protivkandidatu Ljubiši Petroviću, kandidatu SDS-PDP, na dobrom rezultatu i vjerovatnoj pobjedi na jučerašnjim izborima za gradonačelnika Bijeljine.

Zahvaljujem svim građanima Bijeljine koji su me svojim glasom podržali. Mnogobrojne poruke podrške me obavezuju da ostanem prisutan u političkom životu Bijeljine i svojim iskustvom pomognem jačanju SDS Semberija i doprinesem stvaranju dobre atmosfere za život i rad u našem Gradu.

Nažalost, nismo uspjeli da osiguramo nastavak razvoja Bijeljine na način kako smo ga mi vidjeli i zamišljali. Ono što raduje je da su građani Bijeljine prepoznali potrebu za postojanjem jake lokalne stranke sa sjedištem u Bijeljini. Kandidati SDS Semberija su ostvarili odličan rezultat za svoj prvi nastup kao članovi nove stranke na izborima i ja im na tome čestitam. Građani su potvrdili našu odluku da je Bijeljini potrebna takva stranka koja će osigurati razvoj Bijeljine i čitave Semberije. Za nas u SDS Semberija tek počinje prava borba za interese Bijeljine i Semberije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...