Fudbalski klub „Obarska“ iz Velike Obarske organizuje Memorijalni turnir posvećen Bošku Šubariću – Bokanu, nekadašnjem igraču ovog semberskog kluba.

U njegovu čast turnir, koji organizuju Bokanovi prijatelji iz Velike Obarske će se odigrati na stadionu FK ’’Obarska“ u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine u četvrtak, 13. juna 2024. godine na Spasovdan.

Turnir će se održati na stadionu u Velikoj Obarskoj, a oragnizatori pozivaju sve ljubitelje fudbala da u četvrtak 13. juna, na Spasovdan svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.

Prije početka Memorijalnog turnira koji je planiran za 15.30 časova biće položeno cvijeće na spomenik Šubarić Boška – Bokana u 14.30 časova.

Revijalni dio turnira će početi u 16.00 časova utakmicom između FK ’’Obarska’’ i OFK ’’Gornje Crnjelovo, a u 17.00 časova će se sastati FK ’’Mladost i FK ’’Ljelenča’’.

Utakmica za treće mjesto će biti odigrana u 18.00 časova a finale u 19.00 časova.

Druženje za sve učesnike, goste i prijatelje Šubarić Boška Bokana je predviđeno od 20.00 časova.

Boško Šubarić – Bokan za FK „Obarska“ je igrao od najmlađih kategorija do prvog tima. Bio je veliki navijač Crvene Zvezde iz Beograda, a njemu u čast veterani FK ’’Crvena Zvezda’’ su gostovali 2016. godine u Velikoj Obarskoj kada je odigrana revijalna utakmica između FK „Obarska“ i FK „Crvena Zvezda“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име