Elektroprivreda“ i Luka Petrović rasipaju milione

Gledajući kako se Elektroprivreda Republike Srpske rasipa novcem, pa daje 2,3 miliona KM samo za idejno rješenje kongresnog centra u Trebinju, neko bi pomislio da živimo u blagostanju. Realnost je, ipak, nešto drugačija. 

Rekao je ovo Slaviša Marković, poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ističući da je realnost takva da u javnom sektoru kasne plate, kao i plaćanje doprinosa radnicima. 

– Pitanje je koliko će građane koštati čitav projekat ako je idejno rješenje preko 2 miliona KM. Šta Elektroprivreda ima sa izgradnjom kongresnog centra?

Ipak, bez obzira na to, kada oni upletu prste u nešto, nemoguće je ne zapitati se jesu li to čista posla. Sjetićemo se i da je Elektroprivreda dala SNSD-ovoj marketinškoj agencije 7 miliona za reklamiranje, a to je preduzeće koje nema konkurenciju na tržištu. Kakvo reklamiranje?!

Na kraju, nemoguće je ne zapitati se hoće li cijena ovakvih ideja Luke Petrovića biti poskupljenje struje – rekao je Marković. 

On podsjeća na obećanje Vlade Repulike Srpske da će izgraditi sportsku dvoranu u Bijeljini. 

– Drugi po veličini grad u Republici Srpskoj, iz kojeg dolaze prvaci u individualnim i kolektivnim sportovima, nema valjanu sportsku dvoranu.

Neka se gradi svaki grad u Republici Srpskoj, neka svaki ima što više sadržaja, ali neka i razvoj bude ravnomjeran. I neka konačno prestanemo da plaćamo gluposti i ko zna šta još Luke Petrovića – poručio je Marković. 

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име