Gradski Odbor Ujedinjene Srpske jednoglasno je izabrao Marijanu Mojić za predsjednicu Aktiva žena.

Marijana Mojić je istaknuti član Ujedinjene Srpske u Bijeljini i trenutno se nalazi na funkciji zamjenika ministra civilnih poslova u Vijeću ministara BiH.

Mojićevu je večeras (subota, 20. april 2024.) Gradski odbor Ujedinjene Srpske Bijeljina jednoglasno izabrao za predsjednicu Aktiva žena.

„Borićemo se za bolji položaj žena u društvu i u političkom životu Republike Srpske, istakla je Marijana Mojić, novoizabrana predsjednica Aktiva žena Ujedinjene Srpske Bijeljina.

Marijana Mojić se zahvalila Gradskom odboru Ujedinjene Srpske Bijeljina na podršci te istakla svoju snažnu privrženost političkim ciljevima Ujedinjene Srpske i oprjedjeljenosti za dalje jačanje aktiva žena i uloge žene u politici.

MARIJANA MOJIĆ (Ujedinjena Srpska) iz BIJELJINE u Vijeću ministara BiH – zamjenik ministra civilnih poslova (foto)

Marijana Mojić je rođena 1985. godine u Banovićima, osnovnu školu završila u Zvorniku, a srednju medicinsku školu u Bijeljini.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta Istočno.

Udata je i majka dvoje djece.

Pored završenog Pravnog fakulteta bavi se preduzetništvom, a trenutno je i rukovodilac svog preduzeća.

U dugogodišnjem radu na poziciji rukovodioca stekla je veliko radno iskustvo i upoznala se sa problemima preduzetnika u realnom sektoru.

Izuzetno aktivna i politički angažovana u bijeljinskom odboru Ujedinjene Srpske a na lokalnim izborima 2020. godine bila je kandidat za odbornika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име