MARIJANA MOJIĆ (Ujedinjena Srpska) iz BIJELJINE u Vijeću ministara BiH – zamjenik ministra civilnih poslova (foto)

Datum:

Share post:

Posle “završenih“ kadrovsko – političkih usaglašavanja u Vladi Republike Srpske krenulo se i u rješavanje kadrova za Savjet ministara BiH.

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za zamjenika ministra civilnih poslova u Vijeću ministara BiH biće imenovana Marijana Mojić iz Bijeljine inače kadar Ujedinjene Srpske.

Marijana Mojić je rođena 1985. godine u Banovićima, osnovnu školu završila u Zvorniku, a srednju medicinsku školu u Bijeljini.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta Istočno.

TESTNA REKLAMA

Udata je i majka dvoje djece.

Marijana Mojić

Pored završenog Pravnog fakulteta bavi se preduzetništvom, a trenutno je i rukovodilac svog preduzeća.

U dugogodišnjem radu na poziciji rukovodioca stekla je veliko radno iskustvo i upoznala se sa problemima preduzetnika u realnom sektoru.

Izuzetno aktivna i politički angažovana u bijeljinskom odboru Ujedinjene Srpske a na lokalnim izborima 2020. godine bila je kandidat za odbornika.


 
Neuspjeh nije najstrašnija stvar, najstrašnije jeste ne pokušati, ostala je upamćena izjava Marijane Mojić, jer kako je rekla, malo pažnje se posvećuje privredi, a potrebno je mnogo toga uraditi po tom pitanju, a velika pomoć je posebno potrebna malim preduzetnicima, jer je privreda ,,žila kucavica” naše ekonomije, nastavljajući da od privrede zavisi kvalitet života, da se puni budžet i obezbjeđuje normalno funkcionisanje svih sfera društva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...

Milan Petrović (SDS) novi potpredsjednik NS RS

Na osnovu Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske  jedno od podpredsjedničkih mjesta NS RS pripada najvećoj opozicionoj...

BROD, JEREMIĆ SPS: Hvala prijateljima iz Japana

Direktor Doma zdravlja Brod Igor Jeremić zahvalio je Vladi Japana na donaciji za nabavku rentgen uređaja za potrebe...