MARIJANA MOJIĆ (Ujedinjena Srpska) iz BIJELJINE u Vijeću ministara BiH – zamjenik ministra civilnih poslova (foto)

Datum:

Share post:

Posle “završenih“ kadrovsko – političkih usaglašavanja u Vladi Republike Srpske krenulo se i u rješavanje kadrova za Savjet ministara BiH.

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za zamjenika ministra civilnih poslova u Vijeću ministara BiH biće imenovana Marijana Mojić iz Bijeljine inače kadar Ujedinjene Srpske.

Marijana Mojić je rođena 1985. godine u Banovićima, osnovnu školu završila u Zvorniku, a srednju medicinsku školu u Bijeljini.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta Istočno.

Udata je i majka dvoje djece.

Marijana Mojić

Pored završenog Pravnog fakulteta bavi se preduzetništvom, a trenutno je i rukovodilac svog preduzeća.

U dugogodišnjem radu na poziciji rukovodioca stekla je veliko radno iskustvo i upoznala se sa problemima preduzetnika u realnom sektoru.

Izuzetno aktivna i politički angažovana u bijeljinskom odboru Ujedinjene Srpske a na lokalnim izborima 2020. godine bila je kandidat za odbornika.


 
Neuspjeh nije najstrašnija stvar, najstrašnije jeste ne pokušati, ostala je upamćena izjava Marijane Mojić, jer kako je rekla, malo pažnje se posvećuje privredi, a potrebno je mnogo toga uraditi po tom pitanju, a velika pomoć je posebno potrebna malim preduzetnicima, jer je privreda ,,žila kucavica” naše ekonomije, nastavljajući da od privrede zavisi kvalitet života, da se puni budžet i obezbjeđuje normalno funkcionisanje svih sfera društva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...