LYKOS BALKAN METALS: Pomoć za 20 socijalno ugroženih porodica iz Tuzle (foto)

Datum:

Share post:

Predstavnici kompanije „Lykos Balkan Metals“ realizovali su danas još jednu aktivnost humanitarnog karaktera, u Tuzli. Na molbu Eparhije zvorničko tuzlanske, Arhijerejskog namjesništva tuzlanskog, obezbjedili su 20 paketa sa osnovnim životnim namirnicama, za 20 socijalno ugroženih porodica sa područja ovog namjesništva.

„Naša kompanija je u već od samog osnivanja uspostavila saradnju sa arhijerejskim namjesništvom u Tuzli, čiji rezultat su brojne aktivnosti humanitarnog karaktera, organizovane u cilju doprinošenja poboljšanju životnih uslova socijalno ugroženih porodica. Već tradicionalno, trudimo se da ovakve aktivnosti imaju kontinuitet, pred velike praznike kao što je Vaskrs“, istakao je Mladen Lujić, direktor kompanije.

Lujić je takođe rekao da su religijske zajednice uvijek u posebnom fokusu aktivnosti kompanije, primarno iz razloga što često igraju centralnu ulogu u zajednicama, pružajući usluge, podršku i osjećaj pripadnosti.

„Upravo zbog toga, od svog dolaska na tržište, trudimo se podržavati sve vjerske institucije kojima je stalo do izgradnje zajednice u pravom smislu, što dokazuje podatak da smo u protekle 2 godine uložili preko 20.000 maraka u podršku ove vrste“, riječi su Lujića.

Kada je u pitanju društvena odgovornost, vizija kompanije Lykos je da bude ključni faktor pozitivnih promjena u svim zajednicama u kojima posluju. Žele biti partneri u unapređenju društvenog i ekonomskog razvoja, stvarajući okruženje u kojem svi možemo ostvariti svoj puni potencijal i osjećati se prihvaćeno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„ISKORISTILI SU TRAGEDIJU“: Davor Dragičević traži da Stanivuković i Trivićeva odustanu od kandidature

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne...

BOŽOVIĆ PORUČIO VLASTIMA: Mi branimo Republiku Srpsku a vi svoj prljavi kapital!

Funkcioner SDS-a i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović upozorio je da vlast i Komitet SNSD-a sve svoje...

Prije deset godina preminuo Dobrice Ćosića

Književnik, revolucionar i disident, kratkotrajni predsjednik SR Jugoslavije, Dobrica Ćosić umro je prije deset godina, 18. maja 2014. Ćosić...

RUSKI PATRIJARH KIRIL: Zabrana ulaska Porfiriju na KiM gest neprijateljstva prema SPC

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril osudio je nedavnu zabranu ulaska na Kosovo i Metohiju srpskom patrijarhu Porfiriju...