U Loparama je upriličen veliki broj aktivnosti koje su organizovane u toku Dječije nedjelje.

Održan je tradicionalni maskenbal tim povodom na kome su učesnici bili djeca iz Dječijeg vrtića i Osnovne škole “Sveti Sava”.

Prema riječima direktora Dječijeg vrtića Lopare Daniele Cvijanović navedena ustanova učestvuje u nizu različitih sadržaja u okviru Dječije nedjelje koja je organizovana pod sloganom “Igrajmo se, učimo i rastimo”.

 “Roditelji su spremili kostime, djeca su uživala i to je možemo reći jedna od omiljenih aktivnosti djece i roditelja, koja izazove veliku pažnju mještana Lopara”, istakla je Cvijanovićeva.

Učenici iz Osnovne škole “Sveti Sava” su išli na tradicionalini izlet, djeca iz vrtića u posjetu  Teritorijalnoj  vatrogasno-spasilačkoj jedinici Lopare, a u Centru za kulturu  su organizovane predstave za djecu koje je izvelo Dječije pozorište “Maslačak“. Manifestacija Dječija nedjelja, koja se organizuje sa ciljem promovisanja prava djeteta, poboljšanja društvene brige za djecu i upoznavanja šire javnosti sa potrebama djece, se ove godine obilježava u periodu od 7. do 13. oktobra 2024. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име