Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se oglasio na svom fejsbuk profilu i njegov status prenosimo u cjelosti: 

„SDS – VOLjA NARODA
ČINjENICE:
– Srpska demokratska stranka je jedina DRŽAVOTVORNA stranka
– Pod zastavom Srpske demokratske stranke je VOLjOM NARODA rođena naša majčica REPUBLIKA SRPSKA
– Dok je SDS VOLjOM NARODA stvarao ovu zemlju, SNSD protivno volji naroda je ovu zemlju zadužio i prezadužio, uveo u dužničko ropstvo i doveo do finansijskog kolapsa! I ne samo to, već osramotio nas, otjerao ljude, zatvorio gradove i sela, plasirao glupost i primitivizam!

VOLjA NARODA pobijediće i VOLjOM NARODA oslobodićemo Srpsku od crvene tiranije, pljačkaša, mafijaških kartela, bluda i primitivizma!

MOŽDA MU SDS VIŠE NE TREBA!? Ljubiša Petrović se ne oglašava o odluci CIK da SDS zabrani učešće na izborima

P.S. A ko je sada čiji i koga stranci vole jasno je kao dan, poslije svih uvreda izrečenih ka Americi, Dodik je i dalje tu, opstaje godinama i njegov SNSD uprkos često izrečenoj ratno-huščakoj retorici nije dobio sankcije i neće ih dobiti nikada. Dodik je kralj farse, hiljadu puta ispričanoj priči o otcjepljenju, izglasavanju Izbornog zakona u tri izjutra kao jeftinoj predstavi za malobrojni lakovjerni narod, priči o stranim plaćenicima i sebi kao velikom nacionalisti čiji je vrhunac patriotizma urlikanje pod šatorima i visoko podignuta tri prsta! Jeftina predstava, ali sa skupim glumcima, glumcima koji su dobrano naplatili od naroda igranje tragikomedije na zemlji natopljenoj krvlju!

Srpska demokratska stranka je u svojoj istoriji imala mnogo teže trenutke od ovog trenutno, neće nas SNSD i sankcije nikada pokolebati, jer je VOLjA NARODA najjača!

Neka bude VOLjA NARODA, živjela Srpska demokratska stranka, živjela Republika Srpska, živio NAROD!“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име