Ljubinković izabran za predsjednika MO RSS – Galac

Datum:

Share post:

– Nedavna saobraćajna nezgoda u bijeljinskom naselju Galac u kojoj je onesposobljena trafostanica pokazala je da ovaj objekat preduzeća „EelektroBijeljina“ mora biti bolje osiguran ili izmješten sa raskrsnice ulica Drinske i Lozničke – izjavio je predsjednik Mjesnog odbora Galac Republičke stranke Srpske /RSS/ Dragan Ljubinković, govoreći o prioritetima djelovanja u navedenoj mjesnoj zajednici.

Ljubinković, koji je večeras izabran za predsjednika MO Galac, istakao je da je ovaj problem najaktuelniji jer su nakon nezgode desetine mještana duži period ostali bez električne energije.

– Slične nezgode i oštećenja trafostanice događali su se pet puta u prethodnom periodu, zbog čega ćemo putem odbornika RSS Ivane Stanišić i Danijela Perića predati lokalnom parlamentu peticiju za izmještanje ili dodatno osiguravanje trafostanice – naglasio je Ljubinković.

On je dodao da su stanovnici Galca prošle i ove godine uputili više pitanja i inicijativa Gradskoj upravi kada je riječ o postavljanju ležećih policajaca, uređenju zelenih površina, asflatiranju ulica i popravci ulične rasvjete, te da će djelovanjem kroz Mjesni odbor RSS ubrzati komunikaciju između građana i nadležnih službi.

Za potpredsjednika MO Galac izabran je Damjan Pajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Višestruko grananje u Excel izvještajima

Postoje situacije, prilikom kreiranja izvještaja, kada se izbori ne svode samo na "DA" ili "NE" već od jednog...

AGRO SAVJET: Zašto je bitno ogrtanje krompira i kada nije preporučljivo

Ogrtanje ili zagrtanje krompira je ključna agrotehnička mjera koja ima značajan uticaj na uspijeh i kavalitet uzgoja ovog...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak. Broj rođenih i upisanih...