LJUBICA VIDIĆ, Savjet MZ GORNJE CRNJELOVO: Odluka o dionici puta za asfaltiranje sredstvima Agrarnog fonda je donešena jednoglasno (audio, foto)

Datum:

Share post:

Nakon izjave Zorana Kokanovića iz sela Gornje Crnjelovo, a vezano za asfaltiranje puta u ovom selu iz sredstava koje je Kompenzacioni fond dao Agrarnom fondu, da je asfaltirano „ne kako pravda nalaže nego po kumovskim i prijateljskim vezama, pa je ovaj put za rubriku vjerovali ili ne. Sto metara asfalt do SNSD-ovih kumova, a do domaćina koji ne žele da se prljaju u ovim partijskim redovima nema ni asfalta ni šljunka“, kaže Kokanović.

Savjet Mjesne zajednice Gornjeg Crnjelova je odlučio da ove navode demantuje, tako da izjavu Ljubice Vidić, nezavisnog kandidata Savjeta prenosimo u cjelosti:

„Što se tiče sredstava odobrenih od Agrarnog fonda, ispred Kompenzacionog fonda Vlade RS, Mjesna zajednica Gornje Crnjelovo dobila je dva asfaltna puta. Jedan je u dužini od 200 metara, jedan u dužini od 280 metara. Zbor građana je pravljen 31. avgusta nakon saznanja da će da sredstva biti usmjerena prema našoj MZ, da bi donijeli odluku koju dionicu puta ćemo asfaltirati. Na zboru građana donijeta je jednoglasna odluka svih mještana koji su prisustvovali sastanku da se rade dva putna pravca – prema porodicama Jeremić i Mitrović.

Riječi je o porodicama, djece palih boraca, boraca koji su stradali u prethodnom Odbrambeno-otadžbinskom ratu i mi smo donijeli jednoglasnu odluku, nakon toga, i na Savjetu MZ, na kom su prisustvovali svih sedam članova savjeta i potpisali Zahtjev koji smo uputili prema Agrarnom fondu. U našoj mjesnoj zajednici imamo tri člana Savjeta ispred Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, tri člana ispred koalicije SDS-PDP i jedan nezavisni kandidat. Želim da obavijestim javnost da je svih sedam članova iz svih političkih opcija potpisalo da se ti asfaltni putevi rade u našoj Mjesnoj zajednici, nije bilo nikakvog političkog „prepucavanja“ između jedne i druge strane.

Odluka koja je donijeta na zboru građana, a nakon toga potvrđena na Savjetu MZ“, rekla je Vidićka za portal Dešavanja u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MURAL OD SRCA: Počast vojvodi Mandi u srpskoj prestonici (foto)

Porodica, saborci i članovi Udruženja “Mandini lavovi” iz Ugljevika posjetili su minulog vikenda u beogradskom naselju Petlovo brdo...

Obradović (SPS): Hitno postaviti usporivače na kritičnim dionicama u Banja Luci (foto)

Nakon još jedne saboraćajne nesreće koja se juče dogodila kod Rebrovačkog mosta, ispred Socijalističke partije Srpske reagovao je...

Na današnji dan u Takovu 1815. godine počeo Drugi srpski ustanak

U Takovu 23. aprila 1815. godine, na Cvijeti, srpske starješine odlučile su da podignu Drugi srpski ustanak. Turci...

BUDŽETSKA INSPEKCIJA: Stanivuković nezakonito realocirao 11 miliona KM

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tokom 2022. godine donio je 93 rješenja o realokaciji sredstava koje su u suprotnosti...