LD Auto Bijeljina: Jedinstveno beskontaktno pranje automobila

Datum:

Share post:

Beskontaktno pranje vozila predstavlja sada već standardan način za pranje vozila u najvećem broju profesionalnih servisa za pranje. Jedinstven vid pranja auta već dugo godina postoji i u našem gradu po najpovoljnijim cijenama.

„U zavisnosti od broja programa i hemija kojima se tretira vozilo, cijena pranja auta iznosi 5 KM i 8 KM. Akcenat stavljamo na činjenicu da smo jedina perionica u gradu koja na oba programa, (jeftinom i skupljem) nudi podno pranje koje je posebno aktuelno u zimskom periodu zbog očuvanja i održavanja vozila. Perionica radi sedam dana u nedjelji, 24 časa dnevno, što znači da je svim vozačima dostupna svakodnevno“, rekli su za portal Dešavanja u Bijeljini iz LD Auta Bijeljina.

Kako kažu, dosadašnjim iskustvom dokazali su kvalitet pružanja usluga u koje spadaju: podno pranje, pranje bez dodira, pranje aktivnom pjenom, samouslužni usisivač, voskiranje auta, crnilo za gume. Maksimalna visina vozila koje se može prati u servisu je dva metra, a u toku pranja ne smije se napuštati vozilo.

Standardno pranje uključuje predpranje i podno pranje pod visokim pritiskom, nanošenje sredstava za pranje i čišćenje vozila, ispiranje i sušenje. Super pranje uključuje predpranje i podno pranje pod visokim pritiskom, nanošenje sredstava za odmašćivanje – selfor, nanošenje sredstava za pranje i čišćenje vozila, ispiranje, aktivna pjena, ispiranje, voskiranje, sušenje. Beskontaktno pranje omogućava brži, lakši i ekonomičniji rad. Štedi vodu, struju, ali najvažnije štedi vrijeme i radnu energiju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Na danjašnji dan 2016. FK “Radnik“ osvojio KUP BiH! (foto)

Bijeljinski Radnik je na današnji dan, 18. maja 2016. godine osvojio Kup BiH i izborio plasman u kvalifikacije...

„ISKORISTILI SU TRAGEDIJU“: Davor Dragičević traži da Stanivuković i Trivićeva odustanu od kandidature

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne...

BOŽOVIĆ PORUČIO VLASTIMA: Mi branimo Republiku Srpsku a vi svoj prljavi kapital!

Funkcioner SDS-a i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović upozorio je da vlast i Komitet SNSD-a sve svoje...

Prije deset godina preminuo Dobrice Ćosića

Književnik, revolucionar i disident, kratkotrajni predsjednik SR Jugoslavije, Dobrica Ćosić umro je prije deset godina, 18. maja 2014. Ćosić...