Košarkaški savez Republike Srpske organizuje tradicionalnu sportsku manifestaciju „Košarkaški sabor 2023“ u Zvorniku.

Pokrovitelji „Košarkaškog sabora 2023“ su Ministarstvo porodice, omladine i sporta i Grad Zvornik.

Aleksanar Đurđević predsjednik KS RS je najavio da će pored odigravanja prijateljskih utakmica reprezentacija, biti organizovani susreti i razgovori delegacija KS RS, Košarkaškog saveza Srbije i Košarkaške lige Srbije.

KS RS organizuje “Košarkaški sabor 2023“ u Zvorniku (foto)

’’Zajedno sa Gradonačelnikom grada Zvornika Bojanom Ivanovićem, najavio sam danas Košarkaški sabor 2023 koji će se organizovati 27. decembra (srijeda) u Sportskom rekreativnom centru Zvornik“, rekao je predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević.

’’Na dan Sabora odigraće se revijalne utakmice reprezentacije Republike Srpske i Košarkaške lige Srbije – muške i ženske selekcije, proglasiće se najbolji košarkaš i košarkašica Republike Srpske za 2023. godinu, a održaće se i takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju“, kaže Đurđević.

Dan ranije (utorak) će biti odigrane i utakmice reprezentacija Republike Srpske i Srbije do 15 i do 16 godina.

’’Drago mi je što je Zvornik pokazao interesovanje i želju da bude domaćin ovog događaja, hvala im na tome. To je grad sa košarkaškom tradicijom, stoga vjerujem da će veliki broj ljudi posjetiti ovaj događaj“, zaključio je Đurđević.

Gradonačenik Zvornika Bojan Ivanović se ovom prilikom zahvalio Košarkaškom savezu Republike Srpske koji je ukazao povjerenje gradu Zvorniku da organizuje ovu manifestaciju, te pozvao sve ljubitelje košarke da dođu u Zvornik 27. decembra.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име