Krstajić: Imam i luksuz i problem!

Datum:

Share post:

Selektor Srbije Mladen Krstajić najavio je da bi možda mogao da promjeni taktiku za meč protiv Crne Gore u Ligi nacija i zaigra sa dva klasična napadača.

Krstajić je rekao je da njegova ekipa ima problema zbog povređenih igrača, ali dodaje da se bez njih mora i da je, bez obzira na sve, želja da se Crna Gora pobijedi.

„Mora se bez onih kojih nema, to je život i posao, da krećemo u borbu sa snagama koje imamo. Svaku utakmicu želimo da pobijedimo bez obzira na sve. Osjećam da napredujemo u svakom smislu, ekipa raste“, rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija protiv Crne Gore u Ligi nacija neće moći da računa na povređene Sergeja Milinković-Savića, Marka Dmitrovića, Filipa Kostića i Ljubomira Fejsu.

Prošlo okupljanje nisu igrali Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić, a Krstajić je naveo da je to bio veliki hendikep, ali da je ekipa pokazala karakter.

TESTNA REKLAMA

On je naveo da prati dešavanja u Crnoj Gori i da očekuje dobru utakmicu.

„Poštujemo Crnu Goru kao reprezentaciju i selektora Ljubišu Tumbakovića, koga gledam kao šefa. Možemo da napravimo iskorak i ostvarimo zacrtani cilj, da budemo prvi u grupi“, kazao je Krstajić.

Odlična forma mnogih reprezentativaca Srbije ga raduje, pa je to jedan od razloga koji potkrepljuje želju za promjenom taktike.

„Prvi put u posljednje vrijeme su skoro svi standardni i bitni faktori u svojim timovima. Mnogo je važno da izađemo kao tim onako kako treba. Može se desiti da promjenimo taktiku, da se možda pojavimo u neočekivanoj formaciji. Mijenjali smo sastav do sada, taktiku ne, moglo bi da se desi i da promjenimo taktiku, iz razloga jer imamo kvalitetne igrače koji mogu da odgovore na svojim pozicijama onako kako treba. To je luksuz u ovom momentu za mene, a možda i mali problem. Ima momaka koji očekuju šansu, volio bih kada bi mogla 23 igrača da budu na terenu“, rekao je Krstajić.

Upitan ko će izvoditi penale, s obzirom na to da je Dušan Tadić dosad promašio dva, Krstajić je odgovorio: „Odlučio sam da Dušan Tadić sam odlučuje ko će da izvede penal“.

Srbija će se u subotu od 15 sastati s Crnom Gorom u petom kolu Lige nacija. Potom joj u utorak slijedi poslednji duel u grupi protiv Litvanije.

Izvor: www.atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Formirana Omladina Gradskog odbora RSS Bijeljina (foto)

U Republičkoj stranci Srpske održan je sastanak povodom formiranja Omladine Gradskog odbora RSS Bijeljina, kojem je prisustvovalo tridesetak...

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...