KRAŠ slatki paketi – INTERNET prodaja – BESPLATNA dostava

Datum:

Share post:

Kako bi se BH građani u ovom vremenu  iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u saradnji s Hrvatskom poštom Mostar osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu Brzom poštom 1323 preko internetske trgovine ePostShop. (www.epostshop.ba)

„Najvažnije  je sada sačuvati zdravlje i zato je zasad nužno ostati kući. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenima radnicima u borbi protiv epidemije koronavirusa“.

Kako bi ova teška vremena malo zasladili, Kraš je za Vas pripremio 'Pakete koji nas spajaju'  u kojima su slatki proizvodi i kojima Vam želimo omogućiti da uživate u našim najpopularnijim poslasticama, a bit će Vam dostavljeni na kućnu adresu. Paketom možete čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeće praznike (Uskrs, Vaskrs, Bajram).

TESTNA REKLAMA

Osmislili smo tri različita  Kraš slatka paketa po cijenama od 20 KM –(L Paket /Uskrsni) i 30 KM (XL paket) i 50 KM (XXL paket) s  proizvodima koje najviše volite (sadržaj slatkog paketa se nalazi na www.krastrgovina.com ili www.epostshop.ba).

# Ostanite kući, Kraš će doći do Vas

Vaš Kraš

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
                             
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PRIHVAĆENA inicijativa Anke Tododović (SDS) za obezbijeđenje sredstava za početak izgradnje fiskulturne sale u PO OŠ u Koviljušama (foto)

Danas je održana redovna 17. Sjednica SG Bijeljina Na istoj je aktivno učešće uzela i odbornica SDS gospođa Anka...

Na odluku CIK BiH stigle dvije žalbe iz Republike Srpske

Centralna izborna komisija u poslijepodnevnim časovima primila je dvije žalbe na Odluku o utvrđivanju rezultata posrednih izbora u...

Uvoznici gasa u BiH čekaju nove ugovore sa Rusima

Početkom 2023. godine, odnosno 1. januara, ističu ugovori za nabavljanje gasa, a kompanije u entitetima Republici Srpskoj i...

ĐURĐEVIĆ, SNSD: Odbornici usvojili rebalans budžeta za 2022., uz manje promjene putem amandmana, u odnosu na ukupan predloženi budžet (foto,video)

Povodom današnje 17. sjednice Skupštine Grada bijeljina na svom FB nalogu oglasio se i odbornik SNSD Bijeljina, ujedno...