KOŠARKAŠICE LAVOVA DANAS IGRAJU PROTIV MLADOG KRAJIŠNIKA

Datum:

Share post:

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće danas sa početkom u 20:30h utakmicu 21. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe ŽKK „Mladi Krajišnik“ iz Banja Luke.

 Današnjom utakmicom u dvorani Tehničke škole u kojoj domaće Lavice dočekuju ekipu Mladog Krajišnika iz Banja Luke biće kompletirano predposljednje, 21. kolo regularnog dijela takmičenja u šampionatu Bosne i Hercegovine za košarkašice.

Košarkašice KK Lavovi Brčko već ranije su osigurale plasman među četiri najkvalitetnije ekipe u Bosni Hercegovini, odnosno u doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine. Protivnik  u polufinaloj seriji biće im ekipa ŽKK „RMU Banovići“  iz Banovića, a cilj brčanskih košarkašica je da u današnjoj, kao i u utakmici 22. kola protiv Kozare u Gradišci, (utorak, 18. april 2023.) ostvare dvije pobjede i dođu do pozicije dva na prvenstvenoj tabeli, koja bi im omogućila prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji doigravanja.

Nakon 20 odigranih kola u Prvenstvu Bosne i Hercegovine košarkašice Lavova zauzimaju treću poziciju sa skorom 14-4 i ukupno 32 osvojena boda, dok su gošće iz Banja Luke trenutno osmoplasirane sa skorom 8-11 i ukupno 26 osvojenih bodova.

U prvom dijelu sezone, tačnije u okviru 10. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine u utakmici koja je odigrana 4. januara ove godine u Banja Luci, Lavice su ostvarile ubjedljivu pobjedu protiv današnjeg protivnika rezultatom 38:73.

 Sudijsku trojku iz Tuzle na ovom meču činiće: Seid Nožinović, Adi Jusufović i Jasenko Avdagić, dok je za delegata meča imenovan Damir Kunosić, takođe, iz Tuzle.

Lavice pozivaju sve navijače, ljubitelje košarke i sugrađane da u što većem broju ispune tribine dvorane Tehničke škole i pomognu im u namjeri da dođu do pozitivnog rezultata i pobjede u utakmici 21. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine. Ulaz na utakmicu je besplatan.

 Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...