KORONA-DERNEK u Sarajevu: Uz ministra KOŠARCA pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari…

"/>

KORONA-DERNEK u Sarajevu: Uz ministra KOŠARCA pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari…

Datum:

Share post:

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac objasnio je razloge svog dolaska na korona-žurku koji je održana u ponedjeljak naveče u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu.

Košarac je rekao da je organizator rođendanske proslave doktor Šabanović veliki prijatelj njegove porodice.

– Kada mi je majka bila bolesna, on je bio tu da pomogne. Kasnije kada je bio bolestan moj stric, opet je bio tu. On je bio uz moju porodicu i ja takvog čovjeka ne mogu odbiti. Doktor Šabanović je pomogao cijelu Sarajevsko-romanijsku regiju, kome god da je trebalo – izjavio je ministar.

Dodao je da nije znao da će u objektu biti puno ljudi niti ko će sve prisustvovati.

– Došao sam da čestitam rođendan prijatelju, sjeo i popio piće. Nisam se dugo ni zadržao. Razumijem sve, postoje sankcije i neka je policija odradila svoj posao – poručio je Košarac.

Hirurgu Jusufu Šabanoviću  sada prijeti suspenzija zbog korona-žurke koja je u Sarajevu organizovana povodom njegovog rođendana.

Podsjetimo, sinoć oko 22 sata policija je prekinula korona-žurku na kojem je prisustvovalo blizu 20 osoba. Oni su nepoštujući mjere Federalnog štaba civilne zaštite i Kriznog štaba KS boravili u ugostiteljskom objektu koji je morao biti zatvoren, takođe naredbom nadležnih organa.

Pored Košarca za stolom su bili i pjevači Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Šerif Konjević i drugi. Tu je bio i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić koji je inače član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...

VUKANOVIĆ: Dodik je podržao smjenu Nikole Poplašena

Vukanović podsjetio Dodika kako je govorio kada je smjenjivan Poplašen „Ako ste tada provodili oduke visokog predstavnika, zašto...

DODIK: Ukinuti odluke Šmita u roku od 7 dana – Srbi se povlače iz odlučivanja na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zatražiti da se ukinu sve odluke Šmita u roku...