KORONA-DERNEK u Sarajevu: Uz ministra KOŠARCA pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari…

"/>

KORONA-DERNEK u Sarajevu: Uz ministra KOŠARCA pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari…

Datum:

Share post:

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac objasnio je razloge svog dolaska na korona-žurku koji je održana u ponedjeljak naveče u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu.

Košarac je rekao da je organizator rođendanske proslave doktor Šabanović veliki prijatelj njegove porodice.

– Kada mi je majka bila bolesna, on je bio tu da pomogne. Kasnije kada je bio bolestan moj stric, opet je bio tu. On je bio uz moju porodicu i ja takvog čovjeka ne mogu odbiti. Doktor Šabanović je pomogao cijelu Sarajevsko-romanijsku regiju, kome god da je trebalo – izjavio je ministar.

Dodao je da nije znao da će u objektu biti puno ljudi niti ko će sve prisustvovati.

– Došao sam da čestitam rođendan prijatelju, sjeo i popio piće. Nisam se dugo ni zadržao. Razumijem sve, postoje sankcije i neka je policija odradila svoj posao – poručio je Košarac.

Hirurgu Jusufu Šabanoviću  sada prijeti suspenzija zbog korona-žurke koja je u Sarajevu organizovana povodom njegovog rođendana.

Podsjetimo, sinoć oko 22 sata policija je prekinula korona-žurku na kojem je prisustvovalo blizu 20 osoba. Oni su nepoštujući mjere Federalnog štaba civilne zaštite i Kriznog štaba KS boravili u ugostiteljskom objektu koji je morao biti zatvoren, takođe naredbom nadležnih organa.

Pored Košarca za stolom su bili i pjevači Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Šerif Konjević i drugi. Tu je bio i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić koji je inače član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom u Kantonu Sarajevo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...

Počinje obnova i restauracija Aja Sofije

Turska vlada odlučila je da započne dugo čekanu obnovu i restauraciju nekadašnje pravoslavne crkve Aja Sofija u Istanbulu,...