KONKURS za najljepšu fotografiju Semberije PRODUŽEN do 30. maja

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je konkurs „Najljepša fotografija Semberije“, a rok za slanje, produžen je do 30. maja. Učesnici mogu da šalju fotografije i tako učestvuju u takmičenju u tri kategorije – opštoj kategoriji, odnosno kategorijama u kojima se bira najljepša fotografija u oblastima poljoprivrede i sporta.
 
Najvažniji uslov je da fotografije poslate na Konkurs moraju biti zabilježene isključivo na području Grada Bijeljina, a mogu ih slati učesnici stariji od 18 godina, bez obzira da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.
 
 Za najbolju fotografiju Grada Bijeljina predviđena je zlatna medalja i novčana nagrada od 500 KM, za drugo mjesto srebrna medalja i nagrada u iznosu od 300 KM, dok će trećepozicioniranom autoru pripasti bronzana medalja i novčana nagrada od 200 KM. Autorima najboljih fotografija u kategorijama „Poljoprivreda“ i „Sport“ biće dodijeljene zlatne medalje i novčane nagrade u iznosu od po 250 KM, a radovi koji se ističu po kvalitetu dobiće pohvale.
 
Stručni žiri će saopštiti svoju odluku početkom juna 2020. godine, a termini uručenja nagrada i izložbe najboljih radova, biće određeni naknadno.

Detaljne informacije o propozicijama za učešće na ovom konkursu objavljene su na internet-stranici Grada Bijeljina, na kojoj je i aplikacija za slanje fotografija, kao i galerija pristiglih radova.
 
„Ovo je dio naših nastojanja da Bijeljinu učinimo vizuelno prepoznatljivijom, ali i da promovišemo brojne umjetnike fotografije iz našeg Grada i sve koji su posjete Bijeljini iskoristili da foto-aparatima ovjekovječe svoje utiske“, poručeno je iz Gradske uprave.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...