KONKURS za najljepšu fotografiju Semberije PRODUŽEN do 30. maja

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je konkurs „Najljepša fotografija Semberije“, a rok za slanje, produžen je do 30. maja. Učesnici mogu da šalju fotografije i tako učestvuju u takmičenju u tri kategorije – opštoj kategoriji, odnosno kategorijama u kojima se bira najljepša fotografija u oblastima poljoprivrede i sporta.
 
Najvažniji uslov je da fotografije poslate na Konkurs moraju biti zabilježene isključivo na području Grada Bijeljina, a mogu ih slati učesnici stariji od 18 godina, bez obzira da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.
 
 Za najbolju fotografiju Grada Bijeljina predviđena je zlatna medalja i novčana nagrada od 500 KM, za drugo mjesto srebrna medalja i nagrada u iznosu od 300 KM, dok će trećepozicioniranom autoru pripasti bronzana medalja i novčana nagrada od 200 KM. Autorima najboljih fotografija u kategorijama „Poljoprivreda“ i „Sport“ biće dodijeljene zlatne medalje i novčane nagrade u iznosu od po 250 KM, a radovi koji se ističu po kvalitetu dobiće pohvale.
 
Stručni žiri će saopštiti svoju odluku početkom juna 2020. godine, a termini uručenja nagrada i izložbe najboljih radova, biće određeni naknadno.

Detaljne informacije o propozicijama za učešće na ovom konkursu objavljene su na internet-stranici Grada Bijeljina, na kojoj je i aplikacija za slanje fotografija, kao i galerija pristiglih radova.
 
„Ovo je dio naših nastojanja da Bijeljinu učinimo vizuelno prepoznatljivijom, ali i da promovišemo brojne umjetnike fotografije iz našeg Grada i sve koji su posjete Bijeljini iskoristili da foto-aparatima ovjekovječe svoje utiske“, poručeno je iz Gradske uprave.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SNSD: Opozvati Petrovića – pokrenuti Bijeljinu!

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina prenosimo u cijelosti: Nismo iznenađeni dolaskom Nebojše Vukanovića u Bijeljinu. Naprotiv, očekivali...

NASTAVLJA SE OSIPANJE U PDP: Predsjednik Savjeta mladih naustio PDP RS (foto)

Da, tačno je, napustio sam PDP i podnio sam ostavku na sve funkcije u PDP, potvrdio je za...

BIJELJINA: Drina ostavila pustoš u Janji – pomoći poljoprivrednicima niotkuda! (foto,video)

Drina je ostavila pustoš na poljoprivrednim imanjima u MZ Janja kod Bijeljine a pomoći niotkuda tako da poljoprivrednici...

Vico Zeljković najavio povratak na scenu fudbalske A reprezentacije Republike Srpske

"A" selekcija mirovala 21 godinu: Povratak na međunarodnu scenu reprezentacije Srpske Reprezentativne selekcije Republike Srpske vraćaju se na fudbalsku...