KONFERENCIJA BEBA SA 60 UČESNIKA U OPŠTINI LOPARE

Datum:

Share post:

Šesta konferencija beba u Loparama održana  je ispred Centra za kulturu. 

Kako saopšteno iz nadležnih službi opštine Lopare, koja je organizator manifestacije uz podršku Centra za kulturu, na spisku za ovaj događaj se našlo 60 beba, što je porast broja za skoro jednu trećinu u odnosu na prethodne godine.

Vuković Vasilije iz Lopara se okitio titulom predsjednika i tu će dužnost „vršiti“ do naredne konferencije. 

On je najmlađa beba, rođen 12. maja 2022. godine.

TESTNA REKLAMA

U okviru današnjeg okupljanja beba organizovane su brojni sadržaji kao što su puzijada, gdje u se bebe takmičile u brzom puzanju, i takmičenje u presvlačenju, na kome su očevi presvlačili svoje potomke. 

„Sin Mihajlo je pobjednik u puzanju, tata je dobio nagradu za presvlačenje bebe, a sin David mi je dobio nagradu kao beba sa najviše braće i sestara“, rekla je Milena Bojkić iz Jablanice kod Lopara.

Anela Sedlarević iz sela Mirosavci, čija je kćerka Magdalena  ponijela titulu potpredsjednika 6. Konferencije beba u Loparama je izrazila zadovoljstvo uručenom nagradom i zahvalila opštini što materijalno pomaže roditelje u odgoju djece. 
Sponzor manifestacije je bio Dom zdravlja Lopare, čiji je direktor Želimir Nešković, u izjavi novinarima, rekao da je ovo jedan od najljepših događaja u Loparama, te da je njegova ustanova, zajedno sa opštinom Lopare učestvovala u finansiranju manifestacije.

„Opštinska uprava Lopare sprovodi pronatalitetnu politiku, gdje se za svako novorođeno dijete izdvaja od 500 do 1000 KM, u zavisnosti od toga da  li je roditelj zaposlen ili nezaposlen“, dodao je Nešković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...