Kolica za Dušana Maksimovića iz Bijeljine

Datum:

Share post:

Na inicijativu Fondacije „Darko Dare – Boško Vuković“, Gradska uprava Grada Bijeljina je donirala invalidska kolica za devetnaestogodišnjeg Dušana Maksimovića.
 
Gradonačelnik Mićo Mićić je izjavio da porodica Maksimović živi u veoma teškim uslovima i da će Gradska uprava učiniti sve što je u njenoj moći da im olakša svakodnevne brige.
 
 – Ova porodica živi od socijalnih primanja, pa smo osim kolica donijeli i dva paketa hrane. Obećali smo da ćemo im pomoći da adaptiraju kupatilo i prilagode ga Dušanovim potrebama – istakao je Mićić.
 
Dušanova majka Milena naglasila je da su ona i suprug nezaposleni i da oboje boluju od dijabetesa.
 
– Mnogo nam znače ova kolica i hvala dobrim ljudima koji su nas se sjetili. Živimo teško, od socijalne pomoći – poručila je Maksimovićeva.
 
Dalibor M. Stokić, portparol Fondacije „Darko Dare – Boško Vuković“ zahvalio je Gradu Bijeljina na tome što je podržao inicijativu za pomoć Dušanu i izrazio nadu da će dobra saradnja biti nastavljena.
 
Devetnaestogodišnji Dušan Maksimović iz Bijeljine, koji ima brata blizanca, nepokretan je od rođenja zbog komplikacija nastalih prilikom porođaja.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VLADAJUĆA KOALICIJA U SRPSKOJ: CIK BiH neće provoditi izbore u Srpskoj – ide Izborni zakon RS

Lokalni izbori u Republici Srpskoj će se sprovesti po Izbornom zakonu Republike Srpske koji će biti usvojen na...

TRIVIĆEVA: Nećemo učestvovati na mitingu koji organizuje vlast!

„Narodni front neće učestvovati na mitingu koji je najavljen od strane vlasti Republike Srpske u četvrtak“, poručili su...

JEDINA BOLNICA U REPUBLICI SRPSKOJ SA STANDARDIMA ISO 9001 i 22301 (foto)

JZU Bolnici “Sveti Vračevi” Bijeljina danas su zvanično uručeni sertifikati standarda ISO 9001:2015 i ISO 22301:2019 od strane...

Roditeljima u Srpskoj premalo 15 dana bolovanja za njegu djeteta

U slučaju prehlada, viroza, stomačnih virusa, vodenih ospica i drugih dječjih bolesti, koje su na neki način bezazlene,...