Kolica za Dušana Maksimovića iz Bijeljine

Datum:

Share post:

Na inicijativu Fondacije „Darko Dare – Boško Vuković“, Gradska uprava Grada Bijeljina je donirala invalidska kolica za devetnaestogodišnjeg Dušana Maksimovića.
 
Gradonačelnik Mićo Mićić je izjavio da porodica Maksimović živi u veoma teškim uslovima i da će Gradska uprava učiniti sve što je u njenoj moći da im olakša svakodnevne brige.
 
 – Ova porodica živi od socijalnih primanja, pa smo osim kolica donijeli i dva paketa hrane. Obećali smo da ćemo im pomoći da adaptiraju kupatilo i prilagode ga Dušanovim potrebama – istakao je Mićić.
 
Dušanova majka Milena naglasila je da su ona i suprug nezaposleni i da oboje boluju od dijabetesa.
 
– Mnogo nam znače ova kolica i hvala dobrim ljudima koji su nas se sjetili. Živimo teško, od socijalne pomoći – poručila je Maksimovićeva.
 
Dalibor M. Stokić, portparol Fondacije „Darko Dare – Boško Vuković“ zahvalio je Gradu Bijeljina na tome što je podržao inicijativu za pomoć Dušanu i izrazio nadu da će dobra saradnja biti nastavljena.
 
Devetnaestogodišnji Dušan Maksimović iz Bijeljine, koji ima brata blizanca, nepokretan je od rođenja zbog komplikacija nastalih prilikom porođaja.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Vaskršnji turnir u gađanju letećih meta u Donjem Crnjelovu

U organizaciji Lovačkog udruženja „Crnjelovo“, 4. maja 2024. godine održaće se turnir u gađanju letećih meta, u ekipnoj...

ČAVIĆ: Dvojici radnika „Elektrokrajine“, koji su odslužili kaznu u Hagu, zatvoreni računi

Bivši predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić rekao je da je BiH jedina zemlja u kojoj postoji čovjek sa...

MINISTRSTVO POLJOPRIVREDE: Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2024. godini

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske obavještava korisnike podsticaja da je danas objavljen Javni poziv za podnošenje...

Da li će i Srpska dobiti sistem “Pronađi me”?

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske posjetili su juče Centar za nestalu i zlostavljanu decu u Novom Sadu...