KOŠARKAŠ IZ BIJELJINE napravio potez o kojem PRIČA cijela AMERIKA

Datum:

Share post:

Bivši košarkaš Rade Džambić koji je porijeklom iz Bijeljine vlasnik je Internacionalne sportske akademije Hoosac, čije je prostorije ustupio državi New York na korištenje. One će do daljnjeg služiti kao karantin za osobe kojima je propisana samoizolacija.
 

"Ovaj potez je naš pokušaj da pomognemo i damo doprinos borbi protiv pandemije, škola se svakako pohađa preko interneta i đaci su kod kuće pa time nismo oštećeni", kazao je Džambić.

Internacionalna akademija posluje u sklopu šireg kompleksa škole Hoosac, čiji je direktor Dean Foster obećao obezbijediti hranu svima koji budu smješteni u karantin.

"Dosta je djece na aerodromima koja su sa naših prostora i koja ne mogu otići kući. Naša vrata su za sve njih otvorena. Direktor nam se pridružio i želimo da sve prođe što bezbolnije", istakao je Džambić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: oslobodjenje.ba

TESTNA REKLAMA
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...

POBJEDA KOŠARKAŠICA LAVOVA U PETOM KOLU PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

Nakon kraće pauze uslovljene reprezentativnim obavezama u kvalifikacijama za Eurobasket, u vikendu za nama nastavljeno je Prvenstvo Bosne...