KOŠARKAŠ IZ BIJELJINE napravio potez o kojem PRIČA cijela AMERIKA

Datum:

Share post:

Bivši košarkaš Rade Džambić koji je porijeklom iz Bijeljine vlasnik je Internacionalne sportske akademije Hoosac, čije je prostorije ustupio državi New York na korištenje. One će do daljnjeg služiti kao karantin za osobe kojima je propisana samoizolacija.
 

"Ovaj potez je naš pokušaj da pomognemo i damo doprinos borbi protiv pandemije, škola se svakako pohađa preko interneta i đaci su kod kuće pa time nismo oštećeni", kazao je Džambić.

Internacionalna akademija posluje u sklopu šireg kompleksa škole Hoosac, čiji je direktor Dean Foster obećao obezbijediti hranu svima koji budu smješteni u karantin.

"Dosta je djece na aerodromima koja su sa naših prostora i koja ne mogu otići kući. Naša vrata su za sve njih otvorena. Direktor nam se pridružio i želimo da sve prođe što bezbolnije", istakao je Džambić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: oslobodjenje.ba

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...

Počinje obnova i restauracija Aja Sofije

Turska vlada odlučila je da započne dugo čekanu obnovu i restauraciju nekadašnje pravoslavne crkve Aja Sofija u Istanbulu,...