Stručni štab ekipe KMF „Radnik MD Shop“ juče je izvršio prvu prozivku i ozvaničio početak priprema za novu sezonu 2023/24, u kojoj bijeljinsku ekipu čeka premijerni nastup u UEFA futsal ligi šampiona, kao i takmičenja u BiH.

Na treningu je bilo prisutno 18 igrača, a redove šampionske ekipe su napustili Vladimir Džombić (Buba Mara Cazin) i Dragan Savić. U ovom prelaznom roku u Bijeljinu su stigli Semir Hodžić, Emir Hodžić (oba Lux Brčko), Sead Bećirević (Brčko Zdravlje) i Kosta Kuzmić (Salines Tuzla).

Takođe je i stručni štab je dobio pojačanje, dosadašnim trenerima Perici Trifkoviću (glavni trener) i Pregradu Zariću (kondicioni trener), su se pridružili Zdravko Vujić i Ilija Simić (trener golmana).

U narednim danima (12/13.8.2023) nas u Bijeljini očekuje turnir šampiona, na kojem pored domaćina nastupaju ekipe iz Austrije, Slovenije i Srbije, a u periodu od 22-27.8.2023 ekipu KMF „Radnik MD Shop“ očekuje nastup u futcal Ligi šampiona, gdje igraju u Tirani (Albanija) sa šampionima Albanije, Sjeverne Irske i Velsa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име