KK “UNSU“: Tri zlatne, četiri srebrne i jedna bronzana medalja u Banjaluci

Datum:

Share post:

Nakon nekoliko mjeseci bez takmičenja i nastupa, juče su u Banjaluci u sportskoj dvorani „Borik“ naši mlađi takmičari nastupali na tradicionalnom međunarodnom turniru „BANJALUKA OPEN 2020“.

U konkurenciji oko 300 učesnika takmičari su nastavili tamo gdje su stali početkom godine.

Nastupili su u osam kategorija i prikazali zadovoljavajuću formu, osvojivši pregršt medalja, kako u katama tako i borbama. Ukupno su osvojili osam medalja od toga: tri zlatne, četiri bronzane i jednu srebrnu. U ekipnoj konkurenciji mlade karatistkinje KK „UNSU“ bolje su bile od ekipe domaćina UKK „Sinđelić“, a u finalu nešto slabije od ekipe KK „Energija“.

Zlatne medalje su dobili Gavrilović Marija, borbe djevojčice ( -35), Knežević Ivan, borbe dječaci (-35), i Vujić Mia Milica, borbe djevojčice 2009 (-40), srebrne medalje: Mijić Milica, kate djevojčice 2009 (II nivo), Mijić Marija, kate djevojčice 2011 (/II nivo), Ekipa „UNSU“ (Đaković Nikolina „Kumite“ Jajce, Vujić Mia Milica i Gavrilović Marija) borbe djevojčice 2007/08, a bronzanu medalju: Vujić Mia Milica, borbe djevojčice 2008 (-40).

Turnir je organizovao UKK „Sinđelić“ koji su imali hrabrost i odlučnost da u situaciji u kakvoj se nalazimo i pod mjerama koje se sprovode, trenutno, organizuju ovakvo jedno takmičenje.

Narednog vikenda kadete, juniore i mlađe seniore KK „UNSU“ očekuje pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Srpske, takođe, u Banja Luci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedan dječak. Broj rođenih i upisanih...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 16. april: Prekidi u snabdijevanju vodom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS ujutro vrlo toplo, popodne naoblačenje sa kišom

Ujutru i prepodne vrlo toplo, vetrovito uz dalje naoblačenje. Sredinom dana na severozapadu naoblačenje sa kišom i pljuskovima...