Nakon nekoliko mjeseci bez takmičenja i nastupa, juče su u Banjaluci u sportskoj dvorani „Borik“ naši mlađi takmičari nastupali na tradicionalnom međunarodnom turniru „BANJALUKA OPEN 2020“.

U konkurenciji oko 300 učesnika takmičari su nastavili tamo gdje su stali početkom godine.

Nastupili su u osam kategorija i prikazali zadovoljavajuću formu, osvojivši pregršt medalja, kako u katama tako i borbama. Ukupno su osvojili osam medalja od toga: tri zlatne, četiri bronzane i jednu srebrnu. U ekipnoj konkurenciji mlade karatistkinje KK „UNSU“ bolje su bile od ekipe domaćina UKK „Sinđelić“, a u finalu nešto slabije od ekipe KK „Energija“.

Zlatne medalje su dobili Gavrilović Marija, borbe djevojčice ( -35), Knežević Ivan, borbe dječaci (-35), i Vujić Mia Milica, borbe djevojčice 2009 (-40), srebrne medalje: Mijić Milica, kate djevojčice 2009 (II nivo), Mijić Marija, kate djevojčice 2011 (/II nivo), Ekipa „UNSU“ (Đaković Nikolina „Kumite“ Jajce, Vujić Mia Milica i Gavrilović Marija) borbe djevojčice 2007/08, a bronzanu medalju: Vujić Mia Milica, borbe djevojčice 2008 (-40).

Turnir je organizovao UKK „Sinđelić“ koji su imali hrabrost i odlučnost da u situaciji u kakvoj se nalazimo i pod mjerama koje se sprovode, trenutno, organizuju ovakvo jedno takmičenje.

Narednog vikenda kadete, juniore i mlađe seniore KK „UNSU“ očekuje pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Srpske, takođe, u Banja Luci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име