Kandidati za poslanike Pokreta Uspješna Srpska donirali sportsku opremu MZ Ledinci

Datum:

Share post:

Kandidati Pokreta Uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković i dr Aleksandar Stevanović odazvali su se akciji „Jedan sportski rekvizit, put ka sreći za dječiji osmjeh veći“ omladinaca MZ Ledinci i donirali vrijednu sportsku opremu.

– Ovo nije prvi put da nam dr Nemanja pomaže i članovi Pokreta Uspješna Srpska. Danas smo dobili mreže za velike i male golove i set fudbalskih lopti. U prethodnom periodu dobili smo reflektore za travnati teren, zatim kosačicu, sa kojom održavamo ovu površinu. Saradnja sa Pokretom postoji od ranije i još jednom hvala na današnjoj donaciji koja nam mnogo znači, rekao je Srđan Veljo, koordinator omladine MZ Ledinci.

– Ovo nije prvi put da smo mi prisutni na Ledincima, kod naših komšija. Uvijek smo se rado odazivali na poziv i tako će biti i ubuduće, kako na Ledincima tako i u svim ostalim MZ. Pomogli smo da se dovede do kraja uređivanje ovog fudbalskog terena. Donacija je izmamila dječiji osmjeh i to nam je najvažnije, naveo je dr Janković.

Dr Janković je dodao da djeca treba što više vremena provode na igralištu, da se bave sportom, sklone sa ulice i svih stvari koje mogu negativno uticati na njihov život, dalje odrastanje i zdravlje.

– Jedan od ciljeva naše kampanje i programa Pokreta Uspješna Srpska jeste stvaranje boljih uslova za omladinu kako ne bi odlazili sa ovih prostora, između ostalog i ulaganjem u sport, i nadamo se da ćemo uspjeti u tome, istakao je dr Stevanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

U prvom dijelu dana toplo i pretežno sunčano, na jugu i zapadu uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu...

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...